dzieki wam ludzie za słowa otuchy.. :)
fakt...jestem sobie winien...
dwa..fulla zamierzam kupić ale mimi to chciałem zostawic tego...ale jakos tak ciężko na sercu było gdy wychodze na balkon patrze...a mojej miłosci
( roweru) nie ma :( :( :( :(
w ten rower naprawde duzo serca włozyłem.zrobilem na nim jako takie postepy w jezdzie i byłem naprawde mocno z nim zwiazany..zreszta napewno wiecie o czym mówie.
WIDZIALEM TWOJ ROWER!!dzisiaj w autobusie wsiadlo 3 gosci na rowerach
jeden mial draga 14 drugi chuckera a trzeci chyba twojego tylko nie bylem pewny czy z szermanem czy z blackiem;/
Powodzenia w skladaniu fulla!!! Ja tak mialem, ze chcialem powoli zmienic Ht w fulla, ale ukradli go... Dzieki bogu, ze nie kupilem nowego amora, bo byl jescze wiekszy bol. Rowerek bedzie tak czy tak na wiosne. Aha mam nadzieje, ze stary tez sie znajdzie i sobie tez tak zycze...
[quote="pieniekziom"]WIDZIALEM TWOJ ROWER!!dzisiaj w autobusie wsiadlo 3 gosci na rowerach
jeden mial draga 14 drugi chuckera a trzeci chyba twojego tylko nie bylem pewny czy z szermanem czy z blackiem;/[/quote]
I co jak zareagowałeś ??
Na Gocławiu dziś to wsiadłem ja z kolegami, tan na gt to SDSW z forum, a rower jest mój w 100% i ma blacka ma też ss czego nie ma skradzony, nie mam barendów inne opony inne obręcze inne siodło, nie mam z tyłu tarczówki. To są takie szczegóły żeby można było odróżnić nasze rowery. Postarajcie sie lepiej przyglądać żeby nie robić zamętu.
Trzymaj sie Sedrik, mam nadzieje że rower sie znajdzie.
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
no to sory wielkie w takim razie;/ no ale ten twoj black nie ma (?) naklejek i byl bardzo podobny do szermana
jeszczze raz sory i powodzenia w szukaniu roweru
[quote="pieniekziom"]no to sory wielkie w takim razie;/ no ale ten twoj black nie ma (?) naklejek i byl bardzo podobny do szermana
jeszczze raz sory i powodzenia w szukaniu roweru[/quote]
to jak ku-rwa nie wiesz to nie rob afery... widzisz , ze 3zwyklych typow jedzie na rowerach i sie plujesz pozniej na forum... cos nie tak z glowa masz...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
no szkoda że zajebali. ja popatrzę i na ursynowie i na szmulkach<praga płn.> standardowe pytanie: a czy zgłosiłeś na policję??<wiem że to nic nieda ale może zdarzy sie cud :| >
nie :) to jest 1958 Plymouth Fury.
I nic za niego nie chce bo nie na sprzedaż gdyż czerwone modele zbieram od 11lat. i mam ich jak narazie 38 w skali 1:18 i wszystkie czerwone :)
Pozdro