przecież to jest normalna porażka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
panowie nie chce krytykowac bo musieliscie sie napracowac nad forum ale ja lubiłem stare a pozatym to mam modem i teraz napisanie tematu albo odpowiedz zajmuje duzo wiecej czasu. Stare forum było lepsze bo prostrze ale i tak pozdro dla nikoma i reszty
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
Ej nie no ludzie specjalnie sie teraz znowu zalogowałem (bo na stare konto nie mogłem wbić:/) żeby napisać ze myślałem że forum podzielone to bedzie dobra rzecz ale jednak całkowita pomyłka kiedyś sam chcialem nowe forum i to był mój najwiekszy błąd!! wtedy to kilka, kilkanaście razy dzienie byłem patrzyłem co nowego co moge pomóc napisać pisałem i wio na rower a teraz wchodze tu raz na kilka dni i to bez ściemy niewiem wogóle po co:/ konto mam nowe teraz 1 post mój i załamka wtedy pracowałem zeby miec ponad 100 tą chociaż a teraz znowu od początku i wogóle mi sie już nic niechce jak bedzie stare forum to dajcie znac na maila bo na to mi sie niespieszy wchodzic:/ Wiadomo adminu sie starają i chwała im za to bo stworzyc forum to nie jest jakieś 5 minut no ale zbyt skomplikowane zbyt proste ZWYKŁE. z tego morał że trzeba wrócić do starego forum:/ i czy jest możliwośc zebym zalogował sie na moje stare konto??:|
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
E
Nie mozna przywrocic tego forum do starego wyglada i funkcjonowania?
jestem tu trzeci raz od poczatku tej "ewolucji..." a kiedys bylem codziennie kilka razy...
kijowe to forum
plz dajcie stare :(((((
jestem tu trzeci raz od poczatku tej "ewolucji..." a kiedys bylem codziennie kilka razy...
kijowe to forum
plz dajcie stare :(((((
A na imie masz? porucznik
bajerka jest ~.~
bajerka jest ~.~
heh ale pojechaliscie... ;] ja tam nie trzymam niczyjej strony,ale jak ktos chce to sie odnajdzie tu tak czy inaczej...
wszystko jest kwestia przyzwyczajenie...
dlatego wszystkie wielkie teorie od poczatku byly podwazane. ale jak czas pokazal wcale nie byly one takie beznadziejne
mam nadzieje ze to forum tez bedzie spoko
przede wszystkim pisss
wszystko jest kwestia przyzwyczajenie...
dlatego wszystkie wielkie teorie od poczatku byly podwazane. ale jak czas pokazal wcale nie byly one takie beznadziejne
mam nadzieje ze to forum tez bedzie spoko
przede wszystkim pisss
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
przeciez to jest normalna porazka
starego forum nie widzialem, ale w tym ,,nowym,, faktycznie ciezko sie polapac
-
- Kontakt: