GT agressor 2.0
GT agressor 2.0
panowie mam proźbe jak możecie powiedzcie mi co mozęcie na temat ramy gt agressor 2.0 rozmiar M .
czy nadaje sie ona do free rajdu ,driftu?? bo mam teą rame ale nie wiem czy zmienic ją na jakąś inną czy zostawić tę pancerną rame??
napiszcie co mozecie z góry dzięki
czy nadaje sie ona do free rajdu ,driftu?? bo mam teą rame ale nie wiem czy zmienic ją na jakąś inną czy zostawić tę pancerną rame??
napiszcie co mozecie z góry dzięki
limp bizkit in da house
-
- Kontakt:
Powiem tak jezdze na GT agressorze 2.0, 3 sezon... miała doczynienia z trasami dh, wypady do myslenic, latam na niej prawie co dziennie 7 metrowe chopy zaliczam dropy,jezdze w streecie i po ramie nie widać zadnego zużycia ja mam rozmiar S 14" i geometria też jest bardzo fajna http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=333890 tu jest pare fotek mojego roweru a co do wymiany to napewno nie wymienie jej na jakiegoś dragstara czy pointa... ale ma jeden minus :/ brak mocowania pod tarcze ale to nie jest zawsze konieczne...
www.pinkbike.com/photo/1927184
-
- Kontakt:
pomyliło mi sie chodziło mi o takie dyscypliny jak dual, street, trail a ten drift to chyba z kosmosu pochodzi :D:D
dzięki za wasze posty bo jux nie wiedziałem co mam zrobić z tym rowerem z jednej strony jest on niezniszczalny jak wspomniał kolega i nie zużywa sie itp.
a co do filmów mam tylko disrordera 4 i chain reaction 4 ale tam nie ma driftu .... bo to chybanie istnieje:D
a wiecie czy warto jeszcze zakładać taki hamulec jak V-BREAK Shimano DX??a
dzięki za wasze posty bo jux nie wiedziałem co mam zrobić z tym rowerem z jednej strony jest on niezniszczalny jak wspomniał kolega i nie zużywa sie itp.
a co do filmów mam tylko disrordera 4 i chain reaction 4 ale tam nie ma driftu .... bo to chybanie istnieje:D
a wiecie czy warto jeszcze zakładać taki hamulec jak V-BREAK Shimano DX??a
limp bizkit in da house
no ja miałem gt aggressora 3.0 :( , na pocżatku było super ,wtedy jeszcze jeździłem xc, póxnie coraz ostrzej i ostrzej ,to był rozmiar 17,5 " ,skakałem z takich nie wysokich dropów, nie wielkich hopy i ogule takie takm rzeczy, aż pewniego razu chciłem ja sprzedac i kupić pointa, no i sprzedałem po czym okazało sie że była tyłu przy haku tak ręknięta że rurka prawie sie rozpadała na dwie połowy,musiłame gościowi oddać kase, która już poszłą w inny rower, pospawałem rame i sprzedałem ją na allegro, jako spawaną....... koniec histori,,ogulnie rama bardzo fajna,tyle że lakier to odpadał jak sie tylko na nią popatrzyło
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!