tym skrócić kielnie ?????????
-
- Kontakt:
tym skrócić kielnie ?????????
jou co myślicie o tym opłaca się?ktoś uzywał już czegoś takiego do cięcia metalu, na razie mam opinie jednego kumpla że działa ok ale chetnie bym się wiecej dowiedział
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
-
- Kontakt:
acha tu link do towaru: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35162265
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
Taka szlifierka to sobie mozna kwiaty wazonowe podcinac (to jest chyba z zestawu mlody technik dla dzieci do lat 6), a co do kierownicy to mozesz zrobic to poprostu zwyklym brzeszczotem, przeciez to jest zwykly kawalek rurki! Potem przeszlifujesz ladnie pilnikiem zeby zadziorow nie bylo i po sprawie.
http://www.g3riders.com/
a ja kupiłem szlifierke w tesco za 27 zł, jakiegoś pegazusa i dzięki niej zrobiłe mzobie rockingm, i dobreze działa i nawet obroty ma równe,a od tego co tnie i jak to zalerzy od tarczy a nie od szlifierki...... chyba że szlifierka staje w miejscu......
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja takim czyms skracalem kielnie 2 kumplom (kielnie do BMX), sobie zrobilem singla i rockring i jeszcze pare ciekawych rzeczy. Takie urzadzenie bardzo sie przydaje, bo po kiego mam sie meczyc brzeszczotem skoro moge machnac tym w pare sekund, potem tylko na szlifierke z drobnym kamieniem i gotowe.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
[b]siejezdzi![/b] nie kupuj tego bo se łapy upierdolisz :D yoke...kątówka topodstawa jakiegokolwiek warsztatu więc nie pytaj sie czy jusz ktoś używał tego do cięcia metalu bo to jest beznadziejnie idiotyczne pytanie. Moim zdaniem nie warto bo zjarasz szybko wirnik chyba że mało tniesz.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja ciąłem kiere jak była w rowerze. Miałem kawałek pogiętej piłki do drewna takiej do zakładania w metalową ramę (od piły do metalu). Nie dość że była złamana na pół (10cm) to jeszcze nie miała wcale ząbków bo około 20 letnia (sic!). Ciąłem trzymajać przez szmatę. Około 45minut 1 stronę. Tragedia. Odtąd mam bicepsy :) Mysle że dobra piłka do metalu 3 minuty maks!
dupa.