Witam. wiem ze ten temat był duzo razy poruszany, ale **** z tym... mianowicie czy jak wsadze dwupółke do draga to mi nie rozwali główki? aha, i jakie stery dobre do 100 zeta-moze FSA The Pig albo Tioga SRR-MX?
tak pozatym patrz moje foto na fotce jest szerman co ma 130 skoku a jest wyzszy od tej delty , czyli większa siła działa na główke i jakos u mnie była cała
dawidek1: drag+delta to przeciez u nas flagowa konfiguracja. jakos nie slyszalem aby komus leb urwalo, nawet z wiekszym amorem. moim zdaniem predzej delta trzasnie.
dhost.info/junior -> fotki tam sa fotki mojego draga 16 z JrT 2003 170mm. Jezdzi sie jak na motorze do manuala wyrywa paskudnie ale zjezdza sie pieeknie :-) ramka jest dluga i lubi duze szybkosci
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
A co do sterow: tam musza byc zintegrowane. masz u mnie skrzynke piwa jak wsadzisz dragstarowi PIGi :P No chuyba ze mna 2005 smienili glwke, ale nic o tym nie wiem :]
Skontaktuj się na privie z bartokiem. On ma DRAGA 14' lub 16' ale raczej to pierwsze i ma DELTE HL(RST)
Główka nie powinna pójść. Chyba,że jakiś DROP bardzo duży:)
Ja do Speca Enduro chcę wsadzić:) BOXXERA 152/178mm.
I co i też się dygam o główkę-podczepiam się do tematu-tylko nie o DRAGA lecz o w/w SPECA.