właśnie o to chodzi że za takie pieniądze to bym to wziął ktoś jeszcze tego używał? tylko prosze bez opini w stylu że to chłam bo tanie i nie wygląda czasami takie tanie chłamy potrafią zaskoczyć pozytywnie
to moze byc jak z tymi tanimi maszynkami do strzyzenia włosów...miałęm jedną to sie ostrzygłem pare razy i do wywalenia zostałą przerobiona na maszynke to dziabania...drugą kupiłem tez dziadowską i mam juz ze 2 lata...
bo mowie ci ze to jest shit i zaraz sie spali albo inaczej rozjebie moj kumpel mial wlasnie taka tania i mu krociotko pochodzila a moim zdaniem lepiej zainwestowac w jakas dobra a jak nie masz kasy to se brzeszczota kup bo kupowanie takich syfow to wyzucanie forsy w bloto
[quote="siejezdzi!"]a skąd wiesz ze bedzie trzeba wyrzucić? młody używał emate też mój kumpel również nie omieszkał i to nie jeden raz więc?po czym wnioskujesz?[/quote]
po tym wnioskuje, ze mialem do czynienia z narzedziami kosztujacymi 1/5 tego co te dobrej jakosci
Ja takim czyms skracalem rure sterowa i dziala bez zarzutow. A co do ceny to w supermarketach dostaniesz chyba taniej(typu REAL, Praktiker, czy obi, ale pewien nie jestem , wiem ze kiedys za 24 zeta kupilem caly zestaw i dziala do tej pory a kupilem jakies 2 lata temu)!!
[quote="boria"]ale po co wogule skracac kiere?? jak dla ciebie jest za dług to mogłes sobie inna kupic[/quote]
Eeeeeee buhaha no jak inną?? to znajdź mi PROSZE taką jak pure na 620??:> kierownice są po to długie zeby mozna było przyciac!! a nie ze są fajne bo są długie:/jak komus pasujeto nieprzycina a jak nie to przycina!! prooooste!!
[quote="Rafał(olsztyn"]Ja takim czyms skracalem rure sterowa i dziala bez zarzutow. A co do ceny to w supermarketach dostaniesz chyba taniej(typu REAL, Praktiker, czy obi, ale pewien nie jestem , wiem ze kiedys za 24 zeta kupilem caly zestaw i dziala do tej pory a kupilem jakies 2 lata temu)!![/quote]
watpie bys dostal to w supermarketach za taka cene... naprawde watpie... a co do twojego zestawu... ciezko mi uwierzyc, ale cuda sie zdarzaja...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D