TIOGA stery POMOZCIE
TIOGA stery POMOZCIE
wlasnie uzbieralem kase na pozadne stery do mojego pitbula,wczoraj poszedlem do sklepu z zamiarem kupna
fsa the pig ale ich nie bylo(mialy byc)ale mialem wiecej kasy wiec gostek zaproponowal
mi tioge acc-1,nie pamietalem modeli tiogi wiec je wziolem, a w domu czytam ze maja miski
z alu,czy one wytrzymaja taka jazde jaka my preferujemy(ekstremalna),prosze o pomoc
MOGE JE JESZCZE WYMIENIC
fsa the pig ale ich nie bylo(mialy byc)ale mialem wiecej kasy wiec gostek zaproponowal
mi tioge acc-1,nie pamietalem modeli tiogi wiec je wziolem, a w domu czytam ze maja miski
z alu,czy one wytrzymaja taka jazde jaka my preferujemy(ekstremalna),prosze o pomoc
MOGE JE JESZCZE WYMIENIC
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)
kozacko to one nie wygladają.... takie niepozorne :/
ale w koncu cena tez mowi za siebie no i to jest chyba jeden z najwyzszysz modeli woec nie powinny sie rozsypac (na maszynach)
Masakrycznie wygladają nowe stery NECO takie kulfony jak funny za 240zł a kosztują cos ok 120zł
hmmm nie wiem wydajew mi sie ze moga byc jak dobrze nabijesz i złozysz to wytrzyma baaatdzo długo
ale w koncu cena tez mowi za siebie no i to jest chyba jeden z najwyzszysz modeli woec nie powinny sie rozsypac (na maszynach)
Masakrycznie wygladają nowe stery NECO takie kulfony jak funny za 240zł a kosztują cos ok 120zł
hmmm nie wiem wydajew mi sie ze moga byc jak dobrze nabijesz i złozysz to wytrzyma baaatdzo długo
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
kurde nie ma innych juz w sklepie i na razie nie bedzie
ma tylko jakis gorszy kulkowy model
ale powiedzial ze sprzedalwal je do dualowek i nikt nie reklamowal
a przeciez nie zwroci kasy
pozejzdze zobacze ,moze wcale nie beda takie zle
przeciez to tioga dobra firma slyszalem duzo pozytywnych komentarzy na temat sterow
ma tylko jakis gorszy kulkowy model
ale powiedzial ze sprzedalwal je do dualowek i nikt nie reklamowal
a przeciez nie zwroci kasy
pozejzdze zobacze ,moze wcale nie beda takie zle
przeciez to tioga dobra firma slyszalem duzo pozytywnych komentarzy na temat sterow
.........hmmmm......e... tam....smiejmy sie:)