dziwne zdazenia na czerniaku
-
- Kontakt:
kurwa podpalnt ty jesteś zkompleksionym gejem koorwa trooojesh środowisko!!! widocznie jak byłeś mały stary bez twojej wiedzy jebał ci w kakało i tak ci zostało!!! dlaczego podpaliłes pizdo??? proste stanał ci (wlos na głowie oczywiśie) bo ci stary dal zapałke!!! twoja podnieta była tak niesomowićie ogromna że kurwa włosy to na punka ci jebły batonie!!! co za kórwa radocha spalic czyjaś prace?? jestes ****** czy masz platfusa z przerzutem na ryj?? ok ułatwie ci lewusie sprawe... dam ci 10pyt. musisz jedno wybrac które pasuje do ciebie:
1. jestęś pizdą maniaklnym podpalczem
2.masz kompleksy bo cie stary ładwał w pizde bez twojej zgdy
3. stara kazła ciwylizać swoje ****** i zrobic sprawozdanie na temat "wylizałem se ******.. było slisko'
4.masz na ryju
5. twój stary
jestes pizdą menda nie wyzytą.
6.brak ***** brak mózgu...
brak starej brak gwałtów
7. masz problemy z zaparciami
8. jetes dziwica
9.aha jush nie (stary + twoje kakało)
10. you are an idiot
chłpaki twierdze ze nie wart jush jechac tego trolejboosa bo juz w porty narobił... wie ze ma przejebnae i i tak go dorwą (są sposoby)
*** znim
1. jestęś pizdą maniaklnym podpalczem
2.masz kompleksy bo cie stary ładwał w pizde bez twojej zgdy
3. stara kazła ciwylizać swoje ****** i zrobic sprawozdanie na temat "wylizałem se ******.. było slisko'
4.masz na ryju
5. twój stary
jestes pizdą menda nie wyzytą.
6.brak ***** brak mózgu...
brak starej brak gwałtów
7. masz problemy z zaparciami
8. jetes dziwica
9.aha jush nie (stary + twoje kakało)
10. you are an idiot
chłpaki twierdze ze nie wart jush jechac tego trolejboosa bo juz w porty narobił... wie ze ma przejebnae i i tak go dorwą (są sposoby)
*** znim
http://www.jokejoke.prv.pl/
[quote="Smiechu"]Mozna sprawdzic o ktorej byl wyslany email. Isc do tepesy, spytac sie komu przydzielony byl ten adres ip o danej godzinie. Moze to gdzies przechowuja.
Ale nie wiem czy to wypali :/[/quote]
Mikel ma rację nikt nie ma prawa udostępniać takich informacji.
Tak poza tym nikom podaje godzinę ostatniego postu podpalacza 00:48:00
Smiechu-chyba w 70 godzin to da się gościa ustalić!
Ale nie wiem czy to wypali :/[/quote]
Mikel ma rację nikt nie ma prawa udostępniać takich informacji.
Tak poza tym nikom podaje godzinę ostatniego postu podpalacza 00:48:00
Smiechu-chyba w 70 godzin to da się gościa ustalić!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Mam sąsiada w Telekomunie w Wawie, ale on siedzi w pionie informatyki.Wiec nie bardzo:/ Teoretycznie nie jest mozliwe sprawdzić kto miał przyznany taki IP.To jest tak samo jakbyście poszli do teatru dali kurtki do szatni i dostali numerek a potem go oddajecie.Nie jest zapisywane kto jaki dostal numerek.Po zmianie Ip ktoś moze dostac taki Ip jaki on mial, ale to jest malo prawdopodobne bo istnieje wiele kombinacji Ip-ków podchodzacych pod neostrate;]
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
-
- Kontakt:
niestety ja sie nie znamza dobrze na kompach ale sa tacu ktorzy sie dobrze znaja i mam nadzieje ze to wykozystaja......ponawiedzac ta tpsa czy cos tam trzeba i moze sie zgodza i dadza te dane....... licze na was i trzymam kciuki caly czas bo ten frajer ostro mnie wqrwil
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
na neostradzie IP jest dynamiczne i zmienia się co 70h jak i co każde połączenie.
Jedyne co możecie zrobić to napisać maila na abuse@tpnet.pl z tym IP i godz. jego połączenia to może coś wam odpiszą (chodź nie liczcie za bardzo na to.)
Jedyne co możecie zrobić to napisać maila na abuse@tpnet.pl z tym IP i godz. jego połączenia to może coś wam odpiszą (chodź nie liczcie za bardzo na to.)
Styleliga - on a highway to hell
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tylko łapoova dla telekompromitacji polskiej, bo to koliduje z prawem niestety.. nakaz prokuratora? ni hujja to bezsens zresztą mała szkodliwość czynu społecznego.IP i posty na stronie to nie podstawa do nakazu z sądu.i nie było świadków podpalania
wszystko wyłącznie w naszych rękach,co i tak da sie zrobić.
kumpel bada sprawę,nie wiem jak ale może cos zrobi..
wszystko wyłącznie w naszych rękach,co i tak da sie zrobić.
kumpel bada sprawę,nie wiem jak ale może cos zrobi..
FREE YO MIND