Tak jak w temacie napiszcie coś o wytzymałałosci i jeszcze jedno co sądzicie o takich kołach piasty przód/tył Northshore szprychy DT Champion i 2x Alex rims Dm 24 dostane cos lepszego za te 550 zł?
Co do piast to bardzo mi sie podobają ale niewiem jak z wytrzymałością ale powinno być ok jako obręcze to najchętniej polecał bym nie zadrogie DX 32 ale musieł byś chyba troche kasy dozbierać ale za to długo byś na nich pojeździł a szprychy to DT Champion są good
ja mam piaste ns na przod qr20 i po jednym wyjezdzie sie spieprzyla a dokladnie amiast sie krecic na lozyskach maszynowych to sie krecila z jednej strony na tej tulejce co sa oddzilnie (zresta tez poroniony pomysl bo zawsze jak sie kolo zdejmuje to trzeba je pilnowac zeby sie nie zgubily) oddalem na gwarancji i cos zrobili ale co to nie wiem moze wymieili moze naprawili.
[b]karol.fr[/b] ja mam kółko - nortshore coaster , szprychy championy black i obręcz dm 24....mam je jakieś 1,5 miesiący - wygląda zajebiście i przedewszystkim sprawuje sie genialnie.....tylko odradzam opony DURO mam ją ....jest tania ale beznadziejna , ma boskie opory toczenia i ściera sie jak kurz.....
mam na obreczach dm 24 i jakos sie jezdzi.z przodu roller dh i chodzi git oprocz tulejek ktore spadaja przy zdejmowaniu kola.z tylu coaster i nie bylo git.mialem miesiac i zjebal sie bebenek wiec poszedlem do sklepu i odeslali do 7 anny a za 5 dni dostalem nowke :) wiec bierz :P
ja wlasnie sprawilem sobie ns ale to pierwszy dzien ja mam to nie wiem jak z wytrzymaloscia:Dale kreci sie zajebiscie.kumpel zakrecil to sie 4minuty krecila
hehehe