Reklamy ktore na was dzialaja?
Reklamy ktore na was dzialaja?
Zastanawiam sie jakie reklamy czy to emitowane przez telewizje lub tez poprzez sponsorowanie imprez trafiaja do was najlepiej? Chodzi o produkt ktorych w danej branzy uslugowej jest wiele, ale kupujecie jeden okreslonej firmy dlatego, ze lubicie ich reklame lub to co robia dla otoczenia, a nie z uwagi na cene.
Moim typem jest red-bull.
Moze tez napiszecie jakie reklamy was totalnie zniechecaja? :D
Moim typem jest red-bull.
Moze tez napiszecie jakie reklamy was totalnie zniechecaja? :D
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Eeee jest pare reklam ktore mi sie posobaja:
Mentos- zajebista muzyczka, ale mentosow nie kupowalem chyba od 5 lat
Żubr- ta pierwsza byla wyjebana i ta 2 tez jest niezla i jak je zobaczyle to zaczalem kupowaz zubra, ale to dlatego, ze jest tani (butelka 2 zl bez kaucji)
Ale jak widze jakas raszple co mi pieprzy o jakims proszku do prania albo ze nie moze kloca postawic to mi sie niedobrze robi
Mentos- zajebista muzyczka, ale mentosow nie kupowalem chyba od 5 lat
Żubr- ta pierwsza byla wyjebana i ta 2 tez jest niezla i jak je zobaczyle to zaczalem kupowaz zubra, ale to dlatego, ze jest tani (butelka 2 zl bez kaucji)
Ale jak widze jakas raszple co mi pieprzy o jakims proszku do prania albo ze nie moze kloca postawic to mi sie niedobrze robi
-
- Kontakt:
Moze nie z tej beczki ale jesli chodzi o promocje Francji to bardzo ladnie zagrali nasz i ich hymn na meczu Francja-Polska co jest bardzo piekne z ich strony i jak bede mial troche kasy to kupie sobie jakies francuskie wino ze sklepu 'Wina swiata' :-)))
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NIKE-taka co kolor biegnieza budka po keczup
NESQICK-małe pedały co stara oszukały
WIZZAIR-co koles obcina pazury i w ptaka jeb
PEUGEOT-co słon samochud robi
RENAULT-co megane II zamienia sie w psa
reklamy które mnie rozpierdalają
CALGON-jak gosciówie sie pralka jebła a ona głosem jak by kon na blache lał "o niee"
PROSZKI-woogóle reklamy proszkoów
to moje typy
NESQICK-małe pedały co stara oszukały
WIZZAIR-co koles obcina pazury i w ptaka jeb
PEUGEOT-co słon samochud robi
RENAULT-co megane II zamienia sie w psa
reklamy które mnie rozpierdalają
CALGON-jak gosciówie sie pralka jebła a ona głosem jak by kon na blache lał "o niee"
PROSZKI-woogóle reklamy proszkoów
to moje typy
http://www.jokejoke.prv.pl/
ja pracuje w reklamie konczylem studia ekonomiczne i z tymi reklamami jest ciezko :)
ogolnie zalezy jaka grupa docelowa!Pamietajcie ze reklama proszku do prania nie moze wygladac jak reklama red bulla bo kto kupuje proszek??kobiety ,najczesciej od 25-30 lat w zwyz, maja rodziny,dzieci itd
Wiec mozemy gadac o reklamach ktore sa skierowane do nas ,mlodziezy (choc ja to juz chyba nie mlodziez :( ) i sa z tzw jajem.
nastepnym etapem jest jaki produkt reklamujemy,wiadomo ze najlepsza reklama jest reklama w telewizji,ale czesto producent nie ma takiej kasy aby reklamowac w tv wiec korzysta z inetrnetu,bilbordow,gazet,radia itd (ale rozumiem ze gadamy o telewizyjnych reklamach)
a co do moich ulubionych(TV):
FRUGO
AXE (stara seria)
niektore Levisa
reszte musialbym sobie przypomniec ,ale troche ich jest.Wogole jestem na etapie wprowadzenia nowego pisma ktore jest skierowane do kobiet (25-35lat) dobrze zarabiajace (od 2000-3000zl miesiecznie) - chlopaki nie jest latwo :/
ogolnie zalezy jaka grupa docelowa!Pamietajcie ze reklama proszku do prania nie moze wygladac jak reklama red bulla bo kto kupuje proszek??kobiety ,najczesciej od 25-30 lat w zwyz, maja rodziny,dzieci itd
Wiec mozemy gadac o reklamach ktore sa skierowane do nas ,mlodziezy (choc ja to juz chyba nie mlodziez :( ) i sa z tzw jajem.
nastepnym etapem jest jaki produkt reklamujemy,wiadomo ze najlepsza reklama jest reklama w telewizji,ale czesto producent nie ma takiej kasy aby reklamowac w tv wiec korzysta z inetrnetu,bilbordow,gazet,radia itd (ale rozumiem ze gadamy o telewizyjnych reklamach)
a co do moich ulubionych(TV):
FRUGO
AXE (stara seria)
niektore Levisa
reszte musialbym sobie przypomniec ,ale troche ich jest.Wogole jestem na etapie wprowadzenia nowego pisma ktore jest skierowane do kobiet (25-35lat) dobrze zarabiajace (od 2000-3000zl miesiecznie) - chlopaki nie jest latwo :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970