Reklamy ktore na was dzialaja?
mi się bardzo podobała reklama gumy wrigley(jakoś sie to pisze :]) - taka śliczna brunetka ze spiętymi z tyłu głowy włosami, ale reklama już dawno nie leci...
fajne były też reklamy Mountain Dew
nie nawdzę reklam lekarstw w stylu jakieś gówno na żylaki, hemoroidy, czy prostatę. obleśne też są te o proszkach i słynny calgonit: "ale ja mam pranie!"
drażni mnie to.
foghorn - co prawda reklamy mają trafiaćdo odbiorców, ale wyobraź sobie, jesz obiad, oglądasz fajny film i nagle przerwa reklamowa, reklama kremu na żylaki i pokazują gorącą wiedźmę>70lat i jej nogi pokryte jakimś gównem. niby ludzka rzecz, ale niektórzy zechcą oddać to co zjedli...
fajne były też reklamy Mountain Dew
nie nawdzę reklam lekarstw w stylu jakieś gówno na żylaki, hemoroidy, czy prostatę. obleśne też są te o proszkach i słynny calgonit: "ale ja mam pranie!"
drażni mnie to.
foghorn - co prawda reklamy mają trafiaćdo odbiorców, ale wyobraź sobie, jesz obiad, oglądasz fajny film i nagle przerwa reklamowa, reklama kremu na żylaki i pokazują gorącą wiedźmę>70lat i jej nogi pokryte jakimś gównem. niby ludzka rzecz, ale niektórzy zechcą oddać to co zjedli...
mnie sie podoba tylko reklama kinder bueno bo dali tam taka fajna dupecje - tą co na koncu jest upackana czekolada :)) inne reklamy mnie wkurzaja. dobrze ze zdjeli juz tego malego s.kurwysyna co spiewał: "To takie małe danio i sie nazywa danio"- jak go slyszalem za kazdym razem mielem ochote zajebac..
"Words of wisdom - Full Face helmet"