Jaki kolor???
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Jak masz troche zdolnosci i czasu to wio do sklepu modelarskiego kup ze 4 farbki zielone 4 ciemno zielone i ze 4 piaskowe i maluj np w moro a potem pokryj to warstwami lakieru bezbarwnego w spreju (400ml - 8zł)
ja razem z qplem pomalowalismy jego rower własnie tak na kolory tygrysa i jest wyrabicho! nic nie odłazi ani nic...
tylko tsza sie przyłozyc...
tyle
ave
ja razem z qplem pomalowalismy jego rower własnie tak na kolory tygrysa i jest wyrabicho! nic nie odłazi ani nic...
tylko tsza sie przyłozyc...
tyle
ave
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czarny to juz z bialymi naklejkami nawet mi sie znudzil :)
najlepiej kolor to jakis oczojebny,... pomaranczowy badz zolty odblaskowy czy cus :)
znalazlem kiedys fote na pinku - sama rama (bez dynama :P) z jednej strony - lewej tak na rozowo i idealnie w polowie czarny sie robi :) zaaajebiscie to wyglada :D
jak kto chce fote to niech da znac na gg to wsle :) ale only gg bo inaczej moze byc kiepsko malo z poczty korzystam :)
najlepiej kolor to jakis oczojebny,... pomaranczowy badz zolty odblaskowy czy cus :)
znalazlem kiedys fote na pinku - sama rama (bez dynama :P) z jednej strony - lewej tak na rozowo i idealnie w polowie czarny sie robi :) zaaajebiscie to wyglada :D
jak kto chce fote to niech da znac na gg to wsle :) ale only gg bo inaczej moze byc kiepsko malo z poczty korzystam :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: