Jakie macie sposoby na starych?
-
- Kontakt:
mi stary odrazu powiedizał ze jak bede sie zle uczył to skoncza sie dotacje na rower i to w moim interesie jest zeby sie dobrze uczyc.
ale jak w zeszłym roku zawaliłem sprawe to i tak mój rower jakos tego nie odczuł, poprostu oprucz dobrej nauki jest wazna szczerosc, jesli bedziesz mówił im na bierzaco co i jak to bo niebeda mieli potem pretensji.
ale jak w zeszłym roku zawaliłem sprawe to i tak mój rower jakos tego nie odczuł, poprostu oprucz dobrej nauki jest wazna szczerosc, jesli bedziesz mówił im na bierzaco co i jak to bo niebeda mieli potem pretensji.
mtb to ***
Re: Jakie macie sposoby na staryc
Jak patrze na co niektore posty to mnie smiech ogrania. Panowie, istnieje 1dna prawda w zyciu - wszystko co robisz, robisz tylko i wylacznie SOBIE. Nie uczysz sie - bedziesz zapier** pod jakims jelopem, ktory Cie zwolni za byle co. Cos wiesz, to i tak malo. Dzisiaj trzeba nie tylko "byc" a przede wszystkim wiedziec. Inna bajka jak ktos sobie zaklada, ze chce zostac zawodnikiem i konsekwentnie prze do przodu. Bynajmniej, nie wierze ze ktos kto chodzi do liceum nie rozumie, ze to jego zycie i nikt inny mu nie zrobi dobrze. Ze co niektore przedmioty to cif to inna sprawa. Nie kazdy rodzi sie matematykiem. Nie oszukujcie siebie bo szkoda Waszego czasu. Jesli cos robisz to rob to rzetelnie. Nie dla rodzicow, dziewczyny, psa . Dla siebie.
pozdrawiam
angel ares
----------------------
to moj 1szy post tutaj. nie wytrzymalem. sie ujawnilem.
pozdrawiam
angel ares
----------------------
to moj 1szy post tutaj. nie wytrzymalem. sie ujawnilem.
Nie badz gnidom poczuj freedom
widzisz angeles........łatwo powiedzieć trudniej zrobić ( ja już jestem po szkole za niedługo stuknie mi 30 lat mieszkam sam starych mam w dupie zarabiam sam ale ugryzł bym sie w jezyk mowiąc to co ty mówisz...........a wiesz dlaczego ?? kazdy młody człowiek musi mieć motywacje a robienie czegoś dla siebiew młodym wieku nie jest motywacją niestety.........ja wiem ze to co powiedzialeś jest świetą prawdą ale dzieci a o nich tu mówimy tego nie wezmą do siebie bo dla nich motywacją jest np 10 zł za kazdą piatke w szkole itd itp
<KuRzY>
-
- Kontakt:
heh chlopaki ja mam 17 lasek okolo i do tewgo 100 godzin nieusprawidliwionych zebranie niedawno bylo a moja mama tylko mowi zebym nie klocil sie z naucZycielami i chodzil do szkoly :D teraz mam juz zamiar zaczac bo mi groza wywaleniem a to troche do dupy opcja ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt: