Czesc! Napewno kilku z Was ma jakies pojecie na ten temat,bo ja mam dylemat (ale rym sie trafil). Co Waszym zdaniem jest lepsze? Chodzi mi o dzialanie i niezawodnosc. Dzieki
Lepsze do czego? Do jakiej ramki?
Co do niezawodnosci - stawiam na shivera - slyszalem ze w osemkach sypalo sie tlumienie (w kilku egzemplarzach w polsce).
Co do ramy to pytam, bo czytalem http://www.go-ride.com/prod_lowriders.html <= tutaj zreszta, ze 888 sa cal wyzsze od innych amorkow o tym samym skoku, wiec zmienia to troche geometrie ramy ;)
a jaka jest różnica cenowa , między shiverem a 888 ? chodzi mi o te z wyprzedazy, a z tego co czytałem na amerykańskich stronach to 888 dużo osób poprostu połamało
Ja mam 888 i jezdzi sie naprawde super!! Zdecydowanie polecam tego amorka. A co do awaryjnosci, to zepsul sie jeden na 19 w Polsce i zostal wymieniony.
[quote="Looka MKNX"]O 888 slyszalem wiele dobrego od roznych pr0 z Wrocka i sugerowalbym zakup tego wlasnie amora. Zreszta sam bym go wybral z tych dwoch.[/quote]
Pull amortyzatory ups jak shiver są podobno sztywniejsze
np w motocyklach do krosów ładują upsidedawn dlatego że sztywniejszy a 888
też jest wporządku napewno jest sztywny. prawdobnie nieodczuwa sie różnicy w szytwności jedyna różnica to to że w 888masz 200mm skoku a w shiverze 190mm
mi osobiście starcza Monster starszy ponmieważ ma 175mmskoku czy coś koło tego i jest naprawde sztywny:D ale tak naprawde wybrał bym schivera ponieważ nieufam magnezowym goleniom chociż nigdy nic nie wiadomo.