ma może ktoś bo wiem ze sie różni tylko coś tam z regulacją... ma ktoś ? dużo sie rózni od DIRT JUMPERA-chodzi mi o amortyzacje o prace działania takie tam ????
Z tego co mi Cszyvy mówil bo sprawdzał Dirt Jam to nic innego jak wersja MZ tylko ze nowa nazwa i wyglada podobnie do Dirt Jumpera.
Czyli jesli sie nie myle Marzocchi chce niejako wyhooyac ludzi liczac ze wszyscy sie beda zachwycac nowym Jumperem i qpowac bo tańszy a niewiele MZ sprzedawali.
A wogole to zrobili cos z ta korona od Dirt Jumpera III , czy jest taka sama jak w 2004,a Dirt Jam ma chyba taka sama korone wogole prawie taki sam jest a kosztuje 700
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
No to skoro kosztuje 2 razy mniej to musi sie czyms róznic... Ale moze zle mysle... Chyba ze zle Cie zrozumiałem i chodzi Ci o to ze Dirt Jum to to samo co Mz... to sorry
marcochy na 2005 są mega ********. Sorry ze to mówie ale bombery już wogóle mi zbrzydły. Jakieś dirt jamy, wersje oszczednościowe z elastomerami i goleniami z hi-ten. To już nie ta klasa co kiedyś. No modle 2003 sa jeszcze ok :P
dirt jam - golenie z hiten-u. amortyzacja sprezyna i elastomer
ludzie angielski nei gryzie i troche myslenia tez nie : www.marzocchi.com -> pierwsze zrodlo!! i tam masz cale statsy wszytkich amorow w tym dirt jama (dodam ze to oem 2005...)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
sa dwa dirt jamy.na tej samej stronie www.marzocchi.com jest opis jednego i drugiego
wercja pro ma tlumienie ojejowe w jednej.to hsvsvsvcvsvc czy jakostak
taaaa ale zobacz co ma w srodku. pisza ludzie ze to mz ale nowa obudowa lolu...
dwa dirt jamy
comp i pro. comp jest ze shreda pro ze scrapa. comp ma srezyne elastomer i golenie hi ten. a pro ma sprezyna/powietrze (chyba) i (chyba) tlumienie olejowe. sprawdzcie se na stronie jak cchecie wiedziec dokladnie. roznia sie waga i innymi hujstwami. :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt