bmx za 1500pln ??
bmx za 1500pln ??
witam..
zastanawiam sie nad zmiana swojej dirtowki na bmx'a
spodobala mi sie jaza pegami po rurkach i ogolna "latwosc" jzady..
jak przegladalem katalog rowerowy bikeboardu znalazlem duzo bmx'ow w bardzo podobnych cenach ale nie wiedzialem czym sie roznia.. moze kto polecilby mi jakas dobra maszyne.. niezbyt ciezka i z pancernymi kolami.. przydalyby sie pegi najlepiej 4 i rotor.. reszta jest juz chyba dosc standardowa..
aaa.. jeszcze jedno.. czy bmx'y tez maja jakies rozmiary ram ?? bo jednak chcialbym troche wiekszy ten rowerek - jak jezdze czasami na bmx'ach dzieciakow z osiedla to jednak jakos to takie male i potem kregoslup boli (to sa takie sprzety z przed 10 lat co po 50pln mozna kupic wiec duzo od nich nie wymagam)
prosze o pomoc..
pozdrawiam.. nolan
zastanawiam sie nad zmiana swojej dirtowki na bmx'a
spodobala mi sie jaza pegami po rurkach i ogolna "latwosc" jzady..
jak przegladalem katalog rowerowy bikeboardu znalazlem duzo bmx'ow w bardzo podobnych cenach ale nie wiedzialem czym sie roznia.. moze kto polecilby mi jakas dobra maszyne.. niezbyt ciezka i z pancernymi kolami.. przydalyby sie pegi najlepiej 4 i rotor.. reszta jest juz chyba dosc standardowa..
aaa.. jeszcze jedno.. czy bmx'y tez maja jakies rozmiary ram ?? bo jednak chcialbym troche wiekszy ten rowerek - jak jezdze czasami na bmx'ach dzieciakow z osiedla to jednak jakos to takie male i potem kregoslup boli (to sa takie sprzety z przed 10 lat co po 50pln mozna kupic wiec duzo od nich nie wymagam)
prosze o pomoc..
pozdrawiam.. nolan
"I to się nadaje do prasy.."
zobacz panie..........
www.skleprowerowy.com
tu masz troche rowerków napewno dostepnych w polsce.mozesz je dostac wysyłkowo jesli nie jestes z z wawy........
pozatym www.bmxforever.pl
tu maz ofery felta, eastern bikes,wtp.
w bmx wielkosc ramy opisujesz podajac długosc gornej rury ..ktura praybiera wartosci
>19"-flatland i rowerki dla ma lych koleszków
19.5-20.5- street głuwnie stret stretowcy wola ktutkie ramki własnie do ok.20........5 cala ale to jak zawsze zalezy od przyzwyczjen i niekedy nawet u prosów zdazaja sie machlojki......
20.5-21- raczej dirt........
wogule tojeszcz od wzrostu zalezy ale generalnie najwieksza rama to 21'' czasem 21.25'' ale pewnei zdazaja wieksze ale ja nie wime....
jak masz 180cm wzrostu to 20.5 do dirtu styka
wogule to patrz na dlugosc tylneg widelca....im kryszy tym lepszy...zreszta zawsze mozesz sam to potem zmotyfilkowac i wsunąc koło......
za 1500zł masz kilka rowerków ale polecła bym ciwydac ok.2 tyś......
w tych za 1500 jest zawsze kilka kiepawych części..........ale za 2 tyś uz cos amsz
a ijak sie przesiadasz z mtbika to warto wziasc dłuzszy rower łatwiej ci bedzie......
pozatym polecam ci goraco bmx bedzo dobry wybór!!! za 1500to masz amora w mtbikach a tak masz cały awet dobry bmx..
powodzenia
www.skleprowerowy.com
tu masz troche rowerków napewno dostepnych w polsce.mozesz je dostac wysyłkowo jesli nie jestes z z wawy........
pozatym www.bmxforever.pl
tu maz ofery felta, eastern bikes,wtp.
w bmx wielkosc ramy opisujesz podajac długosc gornej rury ..ktura praybiera wartosci
>19"-flatland i rowerki dla ma lych koleszków
19.5-20.5- street głuwnie stret stretowcy wola ktutkie ramki własnie do ok.20........5 cala ale to jak zawsze zalezy od przyzwyczjen i niekedy nawet u prosów zdazaja sie machlojki......
20.5-21- raczej dirt........
wogule tojeszcz od wzrostu zalezy ale generalnie najwieksza rama to 21'' czasem 21.25'' ale pewnei zdazaja wieksze ale ja nie wime....
jak masz 180cm wzrostu to 20.5 do dirtu styka
wogule to patrz na dlugosc tylneg widelca....im kryszy tym lepszy...zreszta zawsze mozesz sam to potem zmotyfilkowac i wsunąc koło......
za 1500zł masz kilka rowerków ale polecła bym ciwydac ok.2 tyś......
w tych za 1500 jest zawsze kilka kiepawych części..........ale za 2 tyś uz cos amsz
a ijak sie przesiadasz z mtbika to warto wziasc dłuzszy rower łatwiej ci bedzie......
pozatym polecam ci goraco bmx bedzo dobry wybór!!! za 1500to masz amora w mtbikach a tak masz cały awet dobry bmx..
powodzenia
chciałbym tyko zauwazyć że na www.skleprowerowy.com są złe opisy bmx'ów...takie mischief nie ma widelca cr-mo, a ramę ma cr-mo, ale tylko częściowo...
jezli mozesz dozbierac kase ( w sumie 2200 ) to ja bym Ci polecil Dragonfly http://www.barspinshop.bmx.pl/index.php ... 3688accd60 , ten pierwszy co jest za 2199 naprawde polecam , a jak nie to zobacz jescze inne , bo naprawde sie oplacaja !! Pozdrawiam i powodzenia :]
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
-
- Kontakt:
ja mam jak cos bmx'a nowka niecale dwa tygodnie 1200 zl to jest gt bestwick pro ...fajny i kolor nie taki jak na fotach w necie tylko miodowy nie wiem czemu ale taki jest i jest ladny ...z 4 pegami(jeden troche podniszczony) rotor i te sprawy ... a sprzedaje bo wracam do mtb bo wole troche polatac dropow a do tego amor sie przydaje
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
sorka Dex.. narazie niet.. cały czas gryze sie z myślami..
musiałbym najpierw moją dirtówke puścić za dobrą kase a narazie jest niekompletna bo amor jest serwisowany.. sądzę że do wakacji potłuke sie jeszcze na dirtówce a potem i tak nie bedzie kiedy jeździć jak sie wyjedzie do roboty.. ale po wakacjach albo w ich połowie to już coś z tego może być.. więc zapamiętam że możesz mieć coś ciekawego do sprzedania.. no chyba że chcesz dirtówke bez amora na wymiane :D sądzę że jest akurat tylko troche wiecej warta niż jakiś 1kPLN.. :D :D dzieki za oferte 3m sie..
musiałbym najpierw moją dirtówke puścić za dobrą kase a narazie jest niekompletna bo amor jest serwisowany.. sądzę że do wakacji potłuke sie jeszcze na dirtówce a potem i tak nie bedzie kiedy jeździć jak sie wyjedzie do roboty.. ale po wakacjach albo w ich połowie to już coś z tego może być.. więc zapamiętam że możesz mieć coś ciekawego do sprzedania.. no chyba że chcesz dirtówke bez amora na wymiane :D sądzę że jest akurat tylko troche wiecej warta niż jakiś 1kPLN.. :D :D dzieki za oferte 3m sie..
"I to się nadaje do prasy.."
sadze ze nie bardzo by chcial taki zestaw.. solidnie pokrecony sprzet... a pozatym jakos nie bardzo chce cos uzywanego
ramka: point vel project x dual :D
amorek: rst omega sl 2004
obrecze: excalibur dh - przod / supra mt - tyl
piasty: deore 525 - przod / ty31 - tyl :D
hample: deore 515 - przod / deore vka - tyl
i taka inna szpeja z ktorej niektore rzeczy nienadaja sie do opisywania.. :D
ramka: point vel project x dual :D
amorek: rst omega sl 2004
obrecze: excalibur dh - przod / supra mt - tyl
piasty: deore 525 - przod / ty31 - tyl :D
hample: deore 515 - przod / deore vka - tyl
i taka inna szpeja z ktorej niektore rzeczy nienadaja sie do opisywania.. :D