Ile warty jest Twoj rower?
sens sens? chyba pierwotnie byl taki , ze chcialem zobaczyc czy wszyscy, ktorzy proboją "ostrzejszej jazdy" sa juz w posiadaniu maszyn po kilka tysiakow, czy uprawianie takiej dyscypliny jak kolarstwo extremalne jest rownoznaczne z posiadaniem roweru o znacznie wiekszej wartosci od "przecietnych"... ale widze ze tutaj jezeli ktos pyta o cene to w Waszym przekonaniu tylko po to zeby zaraz powiedziec ze ma drozszy albo zeby dowiedziec sie czy warto go ukrasc... ani jednego ani drugiego nie mialem w planach
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
Nie chciałem wzbudzić takiego zamieszania, za co przepraszam. Ale mam ku temu powód (jak dla mnie ważny, nawet bardzo). Nie wiadomo kto na tym forum jeszcze siedzi oprócz bikerów. Na starym forum była sprawa krazieży monstera. Złodzieje najwyraźniej byli bardzo dobrze zaznajomieni z tematyką rowerową i wiedzieli czego szukać. Pisząc na forum, że np ja mam rower XXX, za 10999,- może to sie spodobać komuś. A o inne rzeczy nie trudno sie dowiedzieć, takie jak gdzie ktoś mieszka albo gdzie jeździ. Zapewne niektórzy powiedzą że to już przesada, ale nie widzi mi się kupowanie roweru po raz drugi od początku. Dlatego jestem przeciwny takim topicom. A jeśli ktoś chce wiedzieć ile zwykle kosztuje rower do sportów grawitacyjnych to niech może któryś Admin zrobi ankiete, jeśli jest taka możliwość na nowym forum.
Going down fast...
-
- Kontakt: