Czy u was tez są wózki???

Dookie
Kontakt:

Czy u was tez są wózki???

Post autor: Dookie »

Siemka.Od kilku dni z qmplem denerwuje nas taki jeb...... fagas pier.... w kape który wozi sie kona za 5 tys i zgrywa Lopeza. I sluchajcie jest taka akcja ide se z qmplem legalnie koło chopek a ten lancer ubrany jak komanczos z Iraq(ff i reszta opancerzenia)..... i nagle skacze z hopki o wys. ok 45cm i zalicza taką glebe ze nawet paralityk z niedowładem twarzy by sie usrał ze smiechu-Jeszcze Jedno Gośc jest z Piaseczna pod wawą.
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

i co z tego? gdzies sie chlopak musi nauczyc. to zle, ze ma dobry rower i dba o swoje bezpieczenstwo?
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
Dookie
Kontakt:

ale ja znam tego goscie z widzenia ma dzianych starych i jak wejdzie cos nowego on toma to totalny lancer-wiem cio muwie
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

No i co ?! Az tak bardzo ci to przeszkadza ze musiales o tym napisac temat ?! Wolalbys zeby nie mial zadnych ochraniaczy i sie polamal ?! Najpierw zastanow sie nad soba a pozniej krytykuj innych, przez takich jak ty Polska wyglada jak wyglada
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Jumper
Kontakt:

Post autor: Jumper »

Tak sie składa że jestem kumplem Dookiego i ten koleś niema wstydu chyba ja rozumiem jak by cos prubował robić nio to tak ale jak tylko sie wozi tym sprzętem po miescie to az krew mnie zalewa
Redbull doda ci skrzydeł / Ja latam ,on lata, jasne głupki pełny serwis.
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

"wiem cio muwie" muhahaha - ty chyba jednak nie jestes z Polski...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

LOL!!!! Ja bym dał takiemu Dookiemu bana za to :) Zrobił Ci coś ten koleś?? co??
btw. "który" się pisze
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Dookie
Kontakt:

[SDSW] słuchaj ide se z jumperem a ten lamuch przejezdza obok nas 3 razy ale nie tu i tam tylko robi dookoła nas kółeczko!!!!!!
Jumper
Kontakt:

to nie jest sprawa opierdalania dupy ale jest to powaga ja mu niezazdroszcze niczego bo mam to co trzeba i nic wiecej niechce mieć
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

o co chodzi w tym temacie ?
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

a ja mam Hardkorowy rower za 1000 pln a na kask mnie nie stać :) i jestem zadowolony, rypka mnie ze qmpel sie na konie stinky wozi :D
http://karolek.free.fr/
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

Kurde, wiecie co?
Jezdze sobie moja kona za 5k na ktora zapracowalem ciezko uczac sie i za dobre wyniki w szkole starzy mi go kupili. Niedawno sie wyjebalem wiec zainwtestowalem w ff armor i ochraniacze. Mieszkam w piasecznie i jezdze sobie tamtedy, rower mam krotko wiec nic nie umiem. Jest taki jeden typ co mnie strasznie wkurwia. Jest biedniejszy odemnie jezdzi slabo a jak mnie widzi to patrzy na mnie wzrokiem zarezerwowanym dla psiego gowna.

I co, milo Ci? To ze kogos stac na lepszy sprzet i wolniej sie uczy od Ciebie albo go stac na cos co mu sie podoba i poprostu na tym jezdzi po miescie to co? Niewolno mu? Wez sie zastanow czlowieku z POLSKI SREDNIOWIECZNEJ
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

A, i jeszcze po **** piszesz "gosc jest z piaseczna"? Co z tego? A moze nie podoba Ci sie on na tyle ze chcesz zeby ktos mu upolowal rower?

NO COMMENT
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
Endrjuz
Kontakt:

Post autor: Endrjuz »

Nie zwracajcie uwagi na kolesia. Chce być pozerem, jego sprawa. "Patrz na własną dupę", a innymi się nie przejmuj. A jeśli koleś robi wam pod górę (np. jazdą wokół was) to pogońcie lamusa. Jeśli jest dzianym pozerem to pewnie szybko się nauczy.
A jeśli chcecie okazać sięmądrzy, to następne wasze wypowiedzi będą w stylu "zagadaliśmy z kolesiem, pokazaliśmy mu co robi nie tak na hopach i teraz koleś wykorzystuje swój sprzęt, i oby ff i ochraniacze nie były mu potrzebne". Dajcie nam nowego bikera co z pozera stał się rowerzystą.

PZDR
FUNRIDER
Wojtazx15
Kontakt:

hahah Damege spoko :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

kurde, u nas jest sporo ludzi co ma extra sprzęt i mało umieją, dlatego trzeba ich uczyć, a nie wyśmiwać :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Jumper
Kontakt:

dobra ja juz niemoge wiecej bo mnie głowa boli pamietaj kasa nieda ci hadcorowego zacięcia pamietaj!!!!!!
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no wlasnie kurwa dookie i jumper to ze ma lepszt sprzet nie znaczy ze jest pozerem i wogole jedni maja lepszy sprzet i dopiero sie ucza ja mam lepszy sprzet od jednych a jezdze od nich gorzej i nikt mnie nie posadza o pozerstwo ani ja nikogo kto ma lepszy sprzet sam lubie sobie w latio pojechac na starowke i posiedziec ze znajomkami na barbakanie jak jezdzilismy caly dzien i co w tym zlego ?? nie rozumiem was ludzie ... jestescie calkiem z dupy
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

no i co to ze am lepszy sprzet od Ciebie i nie wykorzystuje go to cos zlego ?? niech sobie robi co chce... a to ze ktos tak robi odbiera Ci chcec do jazdy ?? kurde nie pisz durnych topicow ala

lancer z niego bo zaczal sie uczyc na super sprzecie a nie na tanim krossie !!
www.hcfr.pl !!
ODPOWIEDZ