Wie ktos czy da sie to zrobic??

Sputnik
Kontakt:

Wie ktos czy da sie to zrobic??

Post autor: Sputnik »

Witam! Mam pytanie czy wiecie moze jak zrobic da bomba ramke na singla ale bez wozka ?? Bo mam teraz wozek i on sie do srania nadaje i chcialbym sie dowiedziec czy mozze wiecie jak zrobic zeby bylo tak jak w bmx bez wozka Co jest do tego potrzebne??Jakas specjalna pisata?
Z gory dzieki za pomoc
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

poziome haki
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
Sputnik
Kontakt:

Mam poziome haki a co dalej podobno jakies dystanse czy cos takiego ja sie nie znam ??
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

chcesz piaste bmx wsadzic?? czy moze chodzi ci o napinacze do koła??
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Sprecyzuj o co Ci chodzi. Poziome haki masz m.in. po to zeby regulowac odleglosc osi kola od osi suportu a tym samym naprezenie lancucha. Zdejmij przerzutke, skroc troche lancuch, zaloz kolo i napnij lancuch tak zeby nie spadal.

ciamek
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

no w kurwe odpisywalem na tego posta rano =/ nie chce mi sie drugi razcos musialo zajebac pare wypowiedzi
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

albo piasta na singla, albo zwykła na kasetę i wkładasz pare podkładek dystansowych później zębatkę i znowu parę podkłądek i zakręcasz. linia łańcucha musi być prosta!!

amen
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Krzywy
Kontakt:

a nie qrwa. dwa takie same tematy grrr. no ale mam dobry dzien to ci skopije to ;p

w sputniku chyba poziome sa ale glowy nie dam... jak poziome to skracasz lancuch, dopasowujesz przelozenie, i wyciagasz kolo na hakach. zadna filozofia. patrz podpis i w galerie chyba gdzies tam mam fote :)

jak pionowe haki to problem jest troszku ale tez nic specjalnego. albo skracasz lancuch i ci idealnie wskakuje na przelozenie jakie chcesz meic. jak nie to musisz go jakos napiac : kupujesz pajaka od napinacza, np pmsocho, jedną rolke. montujesz pajaka i dociskasz lancuch do zematki tak zeby loozny nie byl. voilla
www.dirtjump.prv.pl -> patrz rower svena, on ma taki patent. wczoraj robilismy cos podobnego jesusowi i wyszlo, i dziala wiec jest looz :D
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

http://www.samorzad.it.pw.edu.pl/studni ... istic3.jpg

dokladniej to :D a za chwile jak zgram foty to zarzuce sie linkiem do zdjatka jak to u jesusa wyglada ;P
www.bikeaction.pl
Sputnik
Kontakt:

Znaczy chodzi o to ze ja mam singla i jest tak zrobione ze mam tylko z tylu jedna koronke bo mam dystanse ale mam tez napinacz i pytam sie czy wystarczy zdiac napinacz i skrocic lancuch ??
Krzywy
Kontakt:

www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ