kto wiek jak to zrobic?? singiel

Sputnik
Kontakt:

kto wiek jak to zrobic?? singiel

Post autor: Sputnik »

Witam!! Mam ramke da bomb sputnik i mam singla z tym ze z wozkiem da bomba .Ten wozek to nawet do srania sie nie nadaje a to sie luzuje a to spada lancuch ale nie o tym chcialem piac .Mam pytanie jak zrobic zeby singiel byl bez wozka tak jak w bmx Czy podszebna jest specjalna piasta??Czy wystarczy skrocc lancuch??Dystanse??
Z gory dzieki za pomoc !!!
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
PoPrOsTu
Kontakt:

Post autor: PoPrOsTu »

to logiczne ze nic nie potzeba zadnych piast skracasz lancuch i smigasz tylko bedziesz mial problem z ustawieniem .. jakie maszz tam chaki pionowe czy poziome jak poziome to lajt
[pozdrawiam]
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

grrrr...
w sputniku chyba poziome sa ale glowy nie dam... jak poziome to skracasz lancuch, dopasowujesz przelozenie, i wyciagasz kolo na hakach. zadna filozofia. patrz podpis i w galerie chyba gdzies tam mam fote :)

jak pionowe haki to problem jest troszku ale tez nic specjalnego. albo skracasz lancuch i ci idealnie wskakuje na przelozenie jakie chcesz meic. jak nie to musisz go jakos napiac : kupujesz pajaka od napinacza, np pmsocho, jedną rolke. montujesz pajaka i dociskasz lancuch do zematki tak zeby loozny nie byl. voilla
www.dirtjump.prv.pl -> patrz rower svena, on ma taki patent. wczoraj robilismy cos podobnego jesusowi i wyszlo, i dziala wiec jest looz :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

buahahahaha
www.bikeaction.pl
Sputnik
Kontakt:

Post autor: Sputnik »

Dzieki Wam wielkie!!
Zycie jest jak bitwa, niekonczonaca sie gonitwa ,ostra jak bzytwa pomaga mi modlitwa !!
Krzywy
Kontakt:

www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=210298

a se postow nabije ;P hehe na starej korbie jeszcze LOL
www.bikeaction.pl