Czy u was tez są wózki???

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no i **** ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

od dzisiaj wchodzi w życie nowa ustawa. wszyscy muszą zaczynać od macro za 129,99zł nawet jeśli mają na początku 20000zł na sprzęt :|
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja tez bede mial extra sprzet a w sumie niewiele umiem :/ Ciezko na to pracowalem uczac sie, pomagajac w pracach domowych itp. Nie kumam ludzi, ktorzy nie maja tyle kasy (dzianych rodzicow) i sie takich jak ja czepija. K.U.R.W.A co wam chuje do tego???
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Co za z dupy temat! Co Was do kurwy nedzy obchodzi ten chlopak??? Macie jakies kompleksy? Boli Was to ze ma dobry sprzet? Jak tak to do roboty i tez bedziecie mieli. Swoja droga tez jestescie niezle pieprznieci, skoro nie potraficie z nim pogadac tylko probujecie sie dowartosciowac tematem na dh-zonie. Tylko popatrzcie ze to Wam wszyscy jada a nie jemu...

ciamek
Breeder
Kontakt:

wd40 jak niewiele umiesz to se kup fulla z marketu, żeby cię o pozerstwo nie posądzili :]
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

tja... wiesz Breeder- mam wszystkich w dupie- jezdze dla siebie i ciezko pracowalem nad tym co mam. A praca to nie tylko rozwozenie ulotek ale zapieprz w szkole. Sam nie musze szukac jakis zajec, bo moi rodzice sa w stanie zapewnic mi wiele- np monstera 2002. Ja mam sie dobrze uczyc, a jestem w dobrej szkole co jescze utrudnia zadanie. Aha, ciesze sie, ze ludzie tacy jak Wojtazx15 (pzdr) chca pomoc tym co sa wlasnie narazeni na takie jazdy jak tutaj.
Breeder
Kontakt:

no i takie podejście mi się podoba..

jebać co o tobie inni sądzą..
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

z jednej strony jebac a z drugiej zauwaz ze jak Ci taka renome na miescie wyrobia (zes pozer) to mozesz miec lekko przejebane ;/
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Breeder
Kontakt:

czemu przejebane??

ja się już z tym pogodziłem, że dużo osób ma mnie za zjeba ( i faktycznie tak jest:])
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

piotrex czemu przejebane ?? bo pozer ?? to tak jak by downihillowcy mieli przejebane bo jezdza dh a nie street ... ja swego czasu staralem sie zeby mnie postrzegali jako pozera i kilka osob mnie za niego mialo ... i jak jestes tak postrzegany to jest calkiem smiesznie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Urban
Kontakt:

Post autor: Urban »

Tak to jest jak ogłądam extrima...to małe dzieciaczki jeżdżą na Kona Stuff Junior z marcokami z przodu a młodzież pomyka na fullach i VPS-ach o których nie mogę nawet pomażyć ....no cóż ale tam mają od ***** $$ ale co do tego ziomka nie ma co go wyzywać w końcu morze to być przyszły mistrz polski albo co......................dajcie se z nim luzu!!!!!!!!!

..::Każdy inny-wszyscy równi!!!!!!!!!!!:::...
ByDgOsKi TEAM 4X & DH 'UnItEd GrAvItY RaCiNg'' >>>> www.ugr.toxic.pl <<<<
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

ja tam nie mam kasy na np kask czy ochraniacze i jak cos pozyczam od kumpli od kiedy kupilem bika to zbieram tez na kask i ochraniacze smigam z kumplem co jezdzi od roku a ja od 3miechow i juz go doscigam chociaz z psychika jest ciezko
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ODPOWIEDZ