to tak jak ja :] wlasnie mialem kupic ale przy wroscie 190 niezabardzo mi pasi ranka point 15" z 520 mm dl rury gornej a mialem okazje kupic bardzo tanio caly rower:/... i niekupilem jak narazie...
Ja bym brał na twoim miejscu draga 14 bo jest stosunkowo długi i powinno ci się wygodnie jeździć, point jest za krótki. A ja nie mam problemów mam 173cm i Kone Stuff 15 i jest good =D
weź sobie dragstara 14 cali bo itak 16 jest za niskie żeby sobie pojeździć,
mówie ci to patrząc na sprawę z boku i polecam ci tego draga pomomo tego że jest brzydki
[quote="HateYouALL"]Chodz chyba mozna jezdzic na 15" i kupic se taka zgieta sztyce - wtedy zrobilo by sie wiecej miejsca:)- co o tym mysliscie ?[/quote]
tez sie nad tym zastanawialem, zawsze zyskasz te 2-3 cm a w tym przypadku jest to znacząca roznica...
narazie jestem na etapie zbierania kasy na nowy rower :) ale juz w styczniu zaczynam kupować części...
raczej napewno qpie własnie taką zagiętą sztyce. jestem dosyć wysoki i mysle ze przyda sie te kilka centymetrow :)
Pozdrawiam!
entobed no spoko ale wiesz wole zawsze te pare cm jak to LUP powiedzial, czasem gdzies sie przejade jakies 10 km wiec za maly tez niemoze byc. LUP no to tak jak ja w styczniu tewz bede raczej kupowal i kase zbieram:D
[b]entombed[/b] ale jak już siedzisz, to też pasowało by zebyś dał rade pedałować ;/
chyba że wheelie'go nie robisz, albo jak już siedzisz to tylko z górki jedziesz ;)