Piasta Dzikusa
[ot] nie 3wy a krzywy, i wydaje Ci sie chociaz juz nie dlugo. realcje zdam jak tylko kolko zloze, narazie orientuje sie czy dostepne sa jeszcze obrecze, szprychy a piaste chcialem dzikusowa, ale tutaj wyjdzie widze ze xprotowa bedzie ;p kolko na 48 szprych oczywiscie, wiec sadze ze bedize wypasik. na opinie z jazdy trzeba czekac. narazie karuje do konca swoje 26. juz ledwo co sie trzyma, tioga 2,5 prawie o widly obciera. =( piasta xprot, sun bfr 24' 48h, dt champion, tioga fact dh 24' 2,3 - jesli cchesz wiedziec jakie to kolo bedzie. w zalozeniu : mocne, pancerne, ciezkie.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
a xprotem juz gadalem ale niech sam sie wypowie ;) jak tylko wynegocjuje dzis dotacje od rodzicow (urdzinowa) to zamowie juz dzisiaj. sie ciesze jak jasna cholera ,tylko powiedzcie mi dobrzy ludzie - czy bfry sa w polsce jeszcze?! ale nawet jak nei to piaste zamwowie 48 dziur. w sumie zawsze mozna patentem erenesa zakleic dziurke co 4 i zostanie 36 - mam nadzieje ze marceli sobie by z tym poradzil :D
a do bankiera - impreza ta to koszt sporawy gdyz poniewaz : 130 zeta obrecz sunna (jesli ja dostane) szprychy deteka oczywiscie czarne bo jakze by inaczej - licze 48*2 czyli ok. 100 zlotych, piasta to okolo 180 zeta dzikusowa xprota troszku mniej (konkurent hihi) no i zaplot u marcelego 30-40 zeta. dalej liczac to ze 30-40 zeta fajna burżujska dętka na 24 cale no i tioga 2,3 fact dh tez 24' - 110 zeta. podliczajac wszystko : 600 zlociszy. oj troche poskladam ale obrecz i piaste chce trzymac w domku. wszakze gwiqzdka niedlugo trza mikolaja prosic o prezenty :)
a do bankiera - impreza ta to koszt sporawy gdyz poniewaz : 130 zeta obrecz sunna (jesli ja dostane) szprychy deteka oczywiscie czarne bo jakze by inaczej - licze 48*2 czyli ok. 100 zlotych, piasta to okolo 180 zeta dzikusowa xprota troszku mniej (konkurent hihi) no i zaplot u marcelego 30-40 zeta. dalej liczac to ze 30-40 zeta fajna burżujska dętka na 24 cale no i tioga 2,3 fact dh tez 24' - 110 zeta. podliczajac wszystko : 600 zlociszy. oj troche poskladam ale obrecz i piaste chce trzymac w domku. wszakze gwiqzdka niedlugo trza mikolaja prosic o prezenty :)
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
dobra. wiec napisze tu wszystkim. cena orientuje sie na 160 zeta, na os 14 mm 10zl wiecej bo lozyska sa drogie, moja piasta jest sttalowa, na ile chcecie lozysk jaka oske i ile szprych...i nie robie na wolnobiegi 14z nie mam wroru gwintu. hartuje oske, nie ma kontrowania luzow, ale i tak ich nie ma bo mam mozg i wiem jak to zrobic:P moja piasta:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=345264
ale ta jeest przegieta, wiec sryjn beda minimalni mniejsze i lzejsze.
masa nie jest chyba isotna... ale z wolnobiegiem bedzie ok 800-900g zwaz jeszcze dokladnie, jak tylko dorobie bo mojej mi sie nie che sciagac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=345264
ale ta jeest przegieta, wiec sryjn beda minimalni mniejsze i lzejsze.
masa nie jest chyba isotna... ale z wolnobiegiem bedzie ok 800-900g zwaz jeszcze dokladnie, jak tylko dorobie bo mojej mi sie nie che sciagac