sorki.... moze jestem troche nie w temacie ale sqad wy wogóle wzieliście te black boxy ?? na jakiej stronce je mozna zobaczyć ??
bo w sumie tez musze kupic hampla...
ludzie nie kupujcie zadnych czarnych pudelek i deore bo to jest straszna chala. Kupcie sobie lepiej te mechaniczne hayes-y. Tylko one sa godne uwagi. A deore nie polecam nawet do jazdy po asfalcie
marcoch, 7anna mi napisalo maila o tych hamulcach, niestety, mialem formata i nie mam juz jego tresci, ale bylo tam o tym ze za 229zl masz hampla na przod z tarcza 200, na tyl z tarcza 180, ze hamulce nadaja sie to dh i maja piekielna moc i niezla modulacje. http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=179453
Brynów Team - co TY wogule piszesz ?! Moge się założyć że w życiu na Deorkach 515 nie jechałęś, bo jak byś jechał to byś tak nie pisał !!! Ja je mam narazie na przodzie ( wywalam je do tyłu bo sobie Julie kupiłem :D ) i bez najmniejszego problemy zatrzymuje koło przednie w mijscu !!! Siłą jest bardzo duża ! Napewno nie jest tak słąbe żyby pasowała do Twojej wypowiedzi " A deore nie polecam nawet do jazdy po asfalcie " Jak nie wiesz to nie pisz, bo wprowadzasz potencjalnych nabywców w błąd !!!
Brynów Team chyba jestes ułomnym czlowiekiem co ty pierolisz ??
hejsy mech nie sa znow takie zajebiste zeby wychwalac je pod niebiosa ja przejechałem sie na takich z 200mm tarcza na składaku do dh i nie zamieniłbym ich na swoje 475
masz jakis układ z heysem ?? buhaha
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale