Marzocchi Dirt Jam Pro
Marzocchi Dirt Jam Pro
Warto go kupic czy lepiej starszy model marzocha np z3 z4 ?
Ma go juz ktos ?
Jezdzil ktos na nim ?
Ma go juz ktos ?
Jezdzil ktos na nim ?
REVOLTA
nie warto. jakis kicz to jest. opcja szukaj poza tem. no i przejrzyj www.marzocchi.com tam masz dalczego uwazam ze jest kijowy (pod zledem srodka :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
niet, strona marcoka ;) i ogolnym opisem i tym ze montuja go do kony. rurka rein foced steel a nie cromo :P i amortyzaca w jednej ladze, tlumienie w drugiej i taki tam peirdoly. nie mowiac o wadze wyzszej niz zwykle dj. chociaz moze, ja sie nei znam, kupuj co chcesz...
www.bikeaction.pl
poprostu jak ktos kupi to sie dowiemy...ale pewnie bedzie tak ze ktos kupi no i skoro markocz to niezniszczalna zabawka , walnie dropa 3 m na płaskie amor sie połamie i bedzie ze ******....na bank tak bedzie ...dlatego wszystkie gile ogólnie rst i suntoury są ******...tylko dlatego ze nie sa uzywane z przeznaczeniem...
zreszta to nie wiem sam...pozyjemy zobaczymy...
zreszta to nie wiem sam...pozyjemy zobaczymy...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiadomo ale czy ktos juz na tym amorku jezdzil ??
Fakt srodek ma gorszy ale prawdopodobnie przy odrobinie wysilku da rade wymienic srodek na uklad amortyzujaco tlumiacy z innego marzocchi np. drop offa
Czemu nie stare marzocchi ? Z1 MCR lub DO z 2001 ? DJ I lub II z 2002 ? Z1 z 2002 np. Z1 WEDGE ?
Czy ktos nie ma takiego amorka czasem ? I niechcialby go sprzedac?
Czemu jest zly bo go w konach montuja ? A monster triple 200mm z kony stinky nine z 2003 ? Tez jest zly ??
Co sie dzieje z forum ze wyszukiwarka mi niedziala ??
Fakt srodek ma gorszy ale prawdopodobnie przy odrobinie wysilku da rade wymienic srodek na uklad amortyzujaco tlumiacy z innego marzocchi np. drop offa
Czemu nie stare marzocchi ? Z1 MCR lub DO z 2001 ? DJ I lub II z 2002 ? Z1 z 2002 np. Z1 WEDGE ?
Czy ktos nie ma takiego amorka czasem ? I niechcialby go sprzedac?
Czemu jest zly bo go w konach montuja ? A monster triple 200mm z kony stinky nine z 2003 ? Tez jest zly ??
Co sie dzieje z forum ze wyszukiwarka mi niedziala ??
REVOLTA
kurde za to cene to brac.. no moze cos zmienili i wprowadzili zmiane nazwy po sie kiepsko sprzedawalo !! w wedge'ach nic nie odpadalo !! kumpel jezdzil i katowal z 203 mm hayesa i kurde latal jak szalony i nic sie nie dzialo
ja tam uwielbiam marzocchi bo maja super prace ( moje ZDANIE !! ) sa wytrzymale ( MOJE ZDANIE !! ) i wrecz niezniszczalne ( MOJ DJ NIE PEKA I JEST SUPER )
ja tam uwielbiam marzocchi bo maja super prace ( moje ZDANIE !! ) sa wytrzymale ( MOJE ZDANIE !! ) i wrecz niezniszczalne ( MOJ DJ NIE PEKA I JEST SUPER )
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
aporpo wedge 02 to na gieldzie wlasnie jest jeden z ujebanym adapterem od tarczy :D:D hehehe, nie no one wcale sie nie psuly :D
a wiecie co jebac amory, za duzo z nimi pierdolenia sie jest a i tak nie beda dzialac. kupujecie ludzie sztywne widelce, to jest trendi :)
a wiecie co jebac amory, za duzo z nimi pierdolenia sie jest a i tak nie beda dzialac. kupujecie ludzie sztywne widelce, to jest trendi :)
www.bikeaction.pl
http://www.marzocchi.com/Template/detai ... getto=8484
a co o tym sadzicie do street i dirt ? i ile on stoi ? :D
a co o tym sadzicie do street i dirt ? i ile on stoi ? :D
http://www.ebike.pl/