CO ROBICIE ZIMA??
CO ROBICIE ZIMA??
Co robicie zimą, kiedy nie ma warunków do jeżdżenia na rowerze ?
Bo my z kumplami wymyśliliśmy, że jak nie będziemy skakać na rowerach to możemy też skakać na nartach, i jak zwykle w lecie budujemy jakieś hopy to przy okazji budujemy tez naszą Wielką Krokiew od nowa. Rekord z zeszłego roku to 8,40 m. Napiszcie jakie wy macie skocznie na narty. (oczywiście jeśli macie)
pzdr
Bo my z kumplami wymyśliliśmy, że jak nie będziemy skakać na rowerach to możemy też skakać na nartach, i jak zwykle w lecie budujemy jakieś hopy to przy okazji budujemy tez naszą Wielką Krokiew od nowa. Rekord z zeszłego roku to 8,40 m. Napiszcie jakie wy macie skocznie na narty. (oczywiście jeśli macie)
pzdr
-
- Kontakt:
A nie mysleliscie aby zrobic kilka ciast tak zeby kilka godzin byl piekarnik wlaczony? Przy okazji sie podrzuci mostek, kiere czy co sie komu tam do piekarnika zmiesci i mamy T6 domowej roboty :-DDD. A na zarcie to mozna kumpli zaprosic, no albo samemu zjesc co ja osobiscie preferuje
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
ja tam uprawiam drifting zakladasz jakas na max starta opone na tyl robisz w miare lekkie przelozenie z przodu musi byc dobra opona i wchodzac w zakret dajjesz w pedal wpadasz w kontrolowany poslizg i musisz zrobic tak zeby przejsc odrazu w nastepny :D zajebista zabawa
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
a ja mam dziewczyne i z nia siedze, albo z ziomkami melanzuje, albo z ziomkami i z towarami, ogólnie zima to czas kiedy duzo sie siedzi w domu, duzo pije i pali( nieraz jakies halucy:) tysiak w zapasie mmm), niby w zime sie powinno cwiczyc zeby na wiosne jakos wygladac ale nie zawsze sie chce, no i od czego mamy dc++ i mase filmów na nim...oczywiscie rower w pierwszej kolejnosci ale nie zawsze sie da...
-
- Kontakt:
http://www.lucyfer.org/freeride/zima2004 - w nowym dworze (okolice gdanska) tez jezdzi sie w zime ;D, co prawda nie tak hardcorowo jak w Łodzi, ale na letnich oponach sie hardcoru nie da zczaic ;D
może założymy fundacje charytatywną "Rowery Dzieciom"