dziwne zdazenia na czerniaku
Jezeli "temat" to jest to co tu piszecie to pewnie ze w "nim" jestem... Przeczytałem to...co prawda dławiac sie ze smiechu,ale przeczytałem...
Spinajcie sie dalej,juz nie jedna taka akcja była.. np. z jakims gówiarzem który robił wały na allegro...dajcie spokój...
Spinajcie sie dalej,juz nie jedna taka akcja była.. np. z jakims gówiarzem który robił wały na allegro...dajcie spokój...
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
Wyobraz sobie ze to co pisza tu ludzie nijak ma sie do rzeczywistosci. Jesli masz mnie za 16latka ktory potrafi tylko kozaczyc na forum to grubo sie mylisz. Zreszta piszac "spinajcie sie dalej" obrazasz ludzi ktorzy tworzyli Czarniak, wlozyli w to duzo serca, czasu, niekiedy pieniedzy. Byles tam choc raz? Na jakiej podstawie twierdzisz ze to prowokacja(temu akurat nie przecze, ale jesli nawet to tylko prowokacja to nalezy wyjasnic kto ma takie poczucie humoru)?
ciamek
ciamek
według mnie kolo jest górom teraz: )
nie dosc ze wam podpala sprzent,robi temu fotki,to jest anonimowy :)
czyli nie znajdziecie go..
tpsa nic wam nie da -bo takie jest prawo!!
w sumie szkoda sprzentu ale nic w takiej sprawie zrobic sie nie da:)
policja ??nic im nie zrobi...co najwyzej pouczenie-albo mandat 50-100 zł -za palenie ogniaska na terenie nie przygotowanym:)
mozecie tam czatowac na pajaców-jak zoabczycie jakoms morde dziwnom wpierdol spuscic :)
mały wpierdol jeszcze nikomu nie zaszkodził...kolo podaje sie za teddy boysa-skoro sie identyfikuje wienc tak naprawde nim nie jest :)
pewnie by chciał byc -ale nie jest mu dane :)
przykra sprawa ale cóz:)
mozecie wojne zrobic z legiom;p ale to ryzykowne....
np. palic ih flagi na łazienkowskiej,,,robic graffy na scianah ..i inne takie:)
ale to si emoze zle skonczyc...
macie te przejebanom sytuacje ze cały czerniaków to kibole tej ze legii:)
moze po prostu przeniescie miejscówke?
jak dla mnie kolo dał czadu i sie z was smieje:)
i co gorsza nic nie moozna mu zrobic.....
szkoda...........
nie dosc ze wam podpala sprzent,robi temu fotki,to jest anonimowy :)
czyli nie znajdziecie go..
tpsa nic wam nie da -bo takie jest prawo!!
w sumie szkoda sprzentu ale nic w takiej sprawie zrobic sie nie da:)
policja ??nic im nie zrobi...co najwyzej pouczenie-albo mandat 50-100 zł -za palenie ogniaska na terenie nie przygotowanym:)
mozecie tam czatowac na pajaców-jak zoabczycie jakoms morde dziwnom wpierdol spuscic :)
mały wpierdol jeszcze nikomu nie zaszkodził...kolo podaje sie za teddy boysa-skoro sie identyfikuje wienc tak naprawde nim nie jest :)
pewnie by chciał byc -ale nie jest mu dane :)
przykra sprawa ale cóz:)
mozecie wojne zrobic z legiom;p ale to ryzykowne....
np. palic ih flagi na łazienkowskiej,,,robic graffy na scianah ..i inne takie:)
ale to si emoze zle skonczyc...
macie te przejebanom sytuacje ze cały czerniaków to kibole tej ze legii:)
moze po prostu przeniescie miejscówke?
jak dla mnie kolo dał czadu i sie z was smieje:)
i co gorsza nic nie moozna mu zrobic.....
szkoda...........
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
[quote="blind"]mozecie wojne zrobic z legiom;p ale to ryzykowne....
[/quote]
nie pier-dol bzdur ok? czlowieku? jesli juz to wojna z ludzmi, ktorzy kibicuja legii... a nie z legia... bo za nimi nie pojda wszyscy kibice legii tylko qmple...
jesli to sa prawdziwi kibice legii to lepiej nie zaczynac, chyba, ze ktos z was ma mocne plecy i chce szukac guza...
ale tak na logike... jesli to jakis gnoj z gimn. to kto sie za nim wstawi... eeeeeeee...
[/quote]
nie pier-dol bzdur ok? czlowieku? jesli juz to wojna z ludzmi, ktorzy kibicuja legii... a nie z legia... bo za nimi nie pojda wszyscy kibice legii tylko qmple...
jesli to sa prawdziwi kibice legii to lepiej nie zaczynac, chyba, ze ktos z was ma mocne plecy i chce szukac guza...
ale tak na logike... jesli to jakis gnoj z gimn. to kto sie za nim wstawi... eeeeeeee...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D