Niedawno (ze 2 tyg temu czy 3) byliśmy z qumplem w rybniku i żeśmy se jeździli. Troche później przyjechali goście z jaworzna (dwoma autami) czy jest tu ktoś z nich na forum? albo czy ktos ich zna i wie że byli wtedy w rybniku i normalnie mi o tym powie?:P(jednemu kolesiowi na muldach złamał sie daszek i wbił mu się w brode i warge)
Witam Cię Kolego! To ja m.in. byłem wtedy w Rybniku:) Point czarny. Z kolegą Łysym wszystko w porządku. On już przyzwyczajony do tego, że prawie za każdym razem jak jeździ to gdzieś się poobdziera:) Ale szkoda kasku... Naprawdę nieźle wymiataliście-szacunek. Na wiosnę chcemy zbudować z pomocą włądz Jaworzna jakiś tor 4X. Jeśli wszystko wypali-zapraszamy. Pozdro
bo kiedys bylem w sklepiq i byla tam taki troche "szalony" czyt. lekko szajbnięty koleś - troche starszy i lysy i opowiadał ze sie pare razy owwinał na kierze..hehe i pytał sie czy jezdze z tymi pojebami z wodzia:P
[quote="sinister"]bo kiedys bylem w sklepiq i byla tam taki troche "szalony" czyt. lekko szajbnięty koleś - troche starszy i lysy i opowiadał ze sie pare razy owwinał na kierze..hehe i pytał sie czy jezdze z tymi pojebami z wodziaP[/quote]
heh no tak jezeli ci o to chodzi to sory ale ja cie stary nie kojarze:P ale jak chodzi ci o skakanie i obijanie sie to raczej ja jestem taki pokopany i poobijany ;]]] Pozdrawiam;]:)
yo heh no ja jestem z J-no z tym ze mieszkam kolo leopoldu i jestem ******** jezeli chodzi o rower :P jak chcesz nasza ekipe znalesc to zaprzaszam w ladne dni na chrzastowe kolo szpitala o 16 napewno ktos bedzie ;] POZDRO
ehhehe...lysy to taka mala kaleka...;) a moze tobie sinsister chodzilo o sloneczko polsatu(zbysia):P on lubi opowiadac swoje wyczyny jak sie owijal o kiere i podskakiwal pod krawezniki...<lol2> pozdROWER
heh no dostak Kamil ale wszyscy wiedza ze ja sie staram i nia najgorzej mi to wychodzi za to ty wogule nie jezdzisz powinienes sobie wykupic miesieczny na 305:) <lol> tak wiec nie mow z jestem kaleka bo masz lepszy rower i zamiast jezdzic to przesiadujesz u dziewczyny;] nie mow mi prosze o tym kto tu jest kaleka:)
ja mam miesieczny...tyko na wszystkie linie...<lol> na wiosne zaczne jezdzic:D:D:D a z kaleka to zartowalem...wiesz ze cie lubie...<lol>
PZDRV dla |ul-meneli z jaworzna:D:D:D