wrocaw monster opcja
-
- Kontakt:
wrocaw monster opcja
siema ziomy jest taka ocja ze na gaju jest mega inwestycja prywatna 12 mln zloty 2 wyciagi igielit i snow park mozna by tam zagadac jak by ktos mial wtyka i wyjebac mega tor do 4 ja mieszkam juz daleko od kochanego wro ale informacje mam sprawdzone
szwedowski
-
- Kontakt:
No ja osobiescie (no budka zreszta tez) mam wtyki na gaju ale nie u takich co to sobie robia snowparki igielitowe z dwoma wyciagami. Ewentualnie moge komus zalatwic trunek 70% z posmakiem jablkowym 10 zl za butelke (chyba 0,7) ;-D No i jeszcze mam ciotke z chlopakiem co sobie na orzechowej mieszkaja ;-PPP
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
szwedowski to przeciez sytuacja wyglada pdobnie do sytuacji u nas w Zgierzu na Malince. Tez prywatna inwestycja jest stok itd a pomysl jaki mozna by bylo sieknac tor np do dualu czy cos z drugiej strony ... tam jest masa miejsca. Sa drzewka, wysypiska itd. Do ulicy jest niezly kawalek. Tak sie skladam ze znam corke wspolwlasciciela Malinki ale po rozmowie z nia, kiedy juz proponowalem zeby koles na mniejszej gorce zrobil snowpark (kilka doslownie zabawek: funbox ze 2 raile i streight jumpa) uslyszalem ze jej stary juz nie bedzie tam inwestowal ze stok przynosi i tak jako takie dochody. Ale nie ukrywam ze byloby zajebiscie gdyby sie dalo z czlowiekiem zagadac zeby wlasnie po tej drugiej stronie (od tylu) walnac jakas strase. W ten sposob koles by zarabial caly rok a i bikerzy mieliby radoche. Co o tym sadzisz ?
n0 ridE n0 fUN
nie no super, ale watpie, ze ktos sie zgodzi na to. Niech ktos mi powie czemu na skarbowcow nic jeszcze nie ma??? Warunki idealne, tylko trzeba pokombinowac ( wiem, latwo sie mowi ) ale spokojnie cos moglo by tam powstac. Jesli tam nie ma, to czemu ktos moglby sie zainteresowac 4x na gaju??? A szczerze mowiac moglo by cos powstac, bo to co jest na kili to zenada. Jescze pare hop i dropow jest ok, ale zjazdy do bani :(
-
- Kontakt:
Bo w Rzeszowie nikomu się nie chce łapatą ruszyć. Jest lisia góra-spoko, ale rozkopują ją i rozkopują, a podobno i tak wszystko ma być wyrównane i mają walnąć alejki z ławeczkami.Jest tyle zajebistych miejsc do zrobienia 4X (np. na Zalesiu-mieszkam tam) ale nikomu się dupy nie chce ruszyć i coś zrobić
-
- Kontakt:
skarbowców z dupy jest ,po za tym nikt tam nigdy nic nie zrobi bo to jest miejsce dla dzieci zeby se na sankach pojeździły zimą :-))) Zdaje sie ze obok skarbowców teraz coś jest całkiem fajnego ( na końcu tej nowej drogi jest taka zarośnięta pseudogórka). Możnaby cos znowu pokombinowac z górką na gaju przy bardzkiej ,ponoć teraz tam ziemie z andersa wywożą !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ludzie!!!! hopek nie buduj krasnoludki w nocy! jak nie wezmiesz lopaty i tego sam nie zrobisz nie bedziesz mial toru!
w bydzi jest kilka miejscowek i kazda z nich ktos sie opiekuje, nikt sie nikomu nie w$%^&*&@#! byly konflikty, jak chociazby z przebudowa toru w myslecinku, ale teraz wyglada to tak, ze downhillowcy maja swoja traske, na glinkach powstal super tor do dualu( poprostu-3 osoby wziely lopaty i przerobily, poszyrzyly stary tor na jedna osobe, skombinowaly bramke startowa i jest git), w fordonie torem opiekuja sie fordoniacy, skateparkiem i dirtami w myslu bmxarze i jest spokoj i harmonia!
CZLOWIEKU KTORY TO CZYTASZ-JAK SAM NIE WEZMIESZ LOPATY I SAM TEGO NIE ZROBISZ TO NIC NIE POWSTANIE!
w bydzi jest kilka miejscowek i kazda z nich ktos sie opiekuje, nikt sie nikomu nie w$%^&*&@#! byly konflikty, jak chociazby z przebudowa toru w myslecinku, ale teraz wyglada to tak, ze downhillowcy maja swoja traske, na glinkach powstal super tor do dualu( poprostu-3 osoby wziely lopaty i przerobily, poszyrzyly stary tor na jedna osobe, skombinowaly bramke startowa i jest git), w fordonie torem opiekuja sie fordoniacy, skateparkiem i dirtami w myslu bmxarze i jest spokoj i harmonia!
CZLOWIEKU KTORY TO CZYTASZ-JAK SAM NIE WEZMIESZ LOPATY I SAM TEGO NIE ZROBISZ TO NIC NIE POWSTANIE!