to znaczy ze jak ktos do ciebie dzwoni i rozłozysz telefon to odrazu odbiera
nie biez motoroli kumpel miał v-ke z aparatem jakis swiezy model bo sprzedał za 1000 ale pierwszego dnia sie juz powiesiła , robiła ******* zdjecia (zato w pizdu ich sie miesciło jak dobrze pamietam to koło 200 ) no i ogulnie sie sypała, jedynie fajne miała polifonie
dzieki, a np. jak mam uruchmioną tą aktywną klapke, i jestem w menu a ktoś do mnie dzwoni to musze nacisnąć zieloną suchaweczke czy też odrzu odbiera ???
na mam motorolke V600 i jestem z niej bardzo zadowolony. http://direct.motorola.com/experience/P ... ctid=29129
ma filmy fajne gry i robi zajebiste naprawde zajebiste zdjecia.
wiec zastanow sie czy nie wolałbys tej...
najmocniejsza jest nokia 3510i co prawda mało funkcji ale przeżyła pływanie, upadek z 5m, straszne katowanie, wypadki a trasie dh, co prawda mam już 16 obudowę w tym roku ale telefonik działa bez zarzutu;)
kup jakis tel. bez anteny, bo Ci sie złamie predzej czy pozniej
ja mialem 2 telefony z anteną i w obu ją złamałem ;/ teraz mam bez anteny i jest pancerna ;)
[b]dh_maniak[/b] fakt ta nokia jest wytrzymała ale wczoraj mi upadła z 2m na beton i od wczorja cały czas mi się wiesza...kumpel który sie zna na telefonach powiedział żebym sprzedawał ją jak najszybciej bo pewnie jest coś rozjebana płyta główna...a więc nie za ciekawie,ale przed tym upadkiem już spadała mi ze 20 razy a więc tez się zgadzam ze to mocny telefon:D