Najlepsze poł: korba+suport
Najlepsze poł: korba+suport
Czesc. Było juz najlepsze połączenie kiera + mostek i do nowego bika wybralem MOTO + X-UP XL.
Teraz czas najlepsze połączenie korby i wkładu suportu. Mówię to o blatach 42 zęby. Do dzieła
Teraz czas najlepsze połączenie korby i wkładu suportu. Mówię to o blatach 42 zęby. Do dzieła
Gręźliq Corporation Polska S.A oddział w Bydgoszczy ;)
-
- Kontakt:
dopisze jeszcze, ze korba ma byc do MAX 200zł ale lepiej cos tanszego, lekka i wytrzymała i najlepiej czarna, a suport tak do 100zl.
Od 2 lat katuje korbę Cyclone i wszystko ladnie trzyma tylko najwieksza zebatka trochę sie pogieła, a to dla tego ze w murek zajebalem. Korba ta kosztuje 99zl :]
Od 2 lat katuje korbę Cyclone i wszystko ladnie trzyma tylko najwieksza zebatka trochę sie pogieła, a to dla tego ze w murek zajebalem. Korba ta kosztuje 99zl :]
Gręźliq Corporation Polska S.A oddział w Bydgoszczy ;)
-
- Kontakt:
http://www.gtrowery.pl/sklep/prod.php?idg=20&idp=936 jakiś suport np. fsa isis za 99zl
Apropos Modusa to ma takowy na kwadrat i po 4 miesiacach uzytkowania zaczal tak strzelac ze nie idzie tago wytrymac. Myslalem ze to kwadraty w korbie sie wyrobily ale zmienilem korbe a to jednak suport w srodku sie mieli. Ehhh moze te drozsze na 4 maszystch sa lepsze. Moj byl na dwóch.
Co do korby to mi sie widzi polaczenie RPM/BLACK BOX + suport na 4 maszysnach koniecznie ale nie wiem jaki. Jak ktos chce to moge miec suporta Race Face Signature chyba DH ISIS za jakies 180 zl (w sklepie prawie 400) oczywiscie malo uzywany.
Co do korby to mi sie widzi polaczenie RPM/BLACK BOX + suport na 4 maszysnach koniecznie ale nie wiem jaki. Jak ktos chce to moge miec suporta Race Face Signature chyba DH ISIS za jakies 180 zl (w sklepie prawie 400) oczywiscie malo uzywany.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712