opony + kolce
opony + kolce
no właśnie po ile są opony z kolcami
i czy bardziej się opłaca zrobić własną czy kupić w sklepie ( chodzi mi o działanie).....
z góry thx
i czy bardziej się opłaca zrobić własną czy kupić w sklepie ( chodzi mi o działanie).....
z góry thx
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
no nie ma sensu kupiowac...chyba ze masz za duzo kasy(ale mozesz oddac mi:D) a takie oponki sa np na www.mkbike.com.pl
2.40 Z KOLCAMI MOŻE BYĆ ZA DUŻA I MOŻE PORYSOWAĆ KORONE...
A JA SWOJĄ ROBIŁEM TAK...BUCHNĄŁEM MAMIE Z ROWERKA 1,95 I TAM GDZIE CHCIAŁĘM GWOŹDZIEM I MŁOTKIEM DIURY ROBIŁEM A POTEM WKRĘCAŁEM "KOŁKO-WKRĘTY" ZASRAŁEM SILIKONEM I WŁOŻYŁEM JEDNĄ DODATKOWĄ DĘTKE... I JEST ok! no może pozatym że opona 300 kolców + dętka napompowana+Vuelta DH = chyba ze 2 kg...:/
ale jest czad!!!!!!!!!!
A JA SWOJĄ ROBIŁEM TAK...BUCHNĄŁEM MAMIE Z ROWERKA 1,95 I TAM GDZIE CHCIAŁĘM GWOŹDZIEM I MŁOTKIEM DIURY ROBIŁEM A POTEM WKRĘCAŁEM "KOŁKO-WKRĘTY" ZASRAŁEM SILIKONEM I WŁOŻYŁEM JEDNĄ DODATKOWĄ DĘTKE... I JEST ok! no może pozatym że opona 300 kolców + dętka napompowana+Vuelta DH = chyba ze 2 kg...:/
ale jest czad!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja zrobilem na jakim starym continentalu i na debicy :) uzylem 10 i 12mm wkretow, od srodka najlepiej zabezpieczyc silikonem, stara detka, lub jakims materialem. aha i jak masz mneijszy bierznik to kup takie wkrety zeby ci wystawaly najwyzej 2mm bo wieksze na asfalcie moga sie klasc na boki. pozdro
gg 3496312
-
- Kontakt:
Swoją oponkę robiłem na Skelterze 2.1. W sumie łysa na środku, ale zostały jeszcze pokaźne klocki po bokach, na zakrętach nie ma problemów. Wsadziłem tam ok. 50-60 śrubek z nakrętkami i nawet na lodzie kółko się trzymało. Robiłem jeszcze wcześniej patenty z wkrętami, ale to się raczej nie nadawało na asfalt/twardy lód.
Jakby co, oferta dalej aktualna;)
Jakby co, oferta dalej aktualna;)
heh ja dzisiaj już prawie skończyłem :)
na wkretach czarnych zajebiście wyszło...:)
a na oponce WTB moto raptor 2.4 i nie sprawdzałęm czy się zmieści w sumie :/
ale mam taka nadzieje bo kurde mecze sie i mecze i dopiero z 200 wkreciłem.....:) ale jestem dobrej mysli....
na wkretach czarnych zajebiście wyszło...:)
a na oponce WTB moto raptor 2.4 i nie sprawdzałęm czy się zmieści w sumie :/
ale mam taka nadzieje bo kurde mecze sie i mecze i dopiero z 200 wkreciłem.....:) ale jestem dobrej mysli....
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
Ja robiłe msam w piątek i wyszło mnie to odpowiednio
-opona INNOVA 2,5 cena 29zł.
-blachowkręty średnica główki 4,2 a średnica wkrętu 2,5 długość 12mm zakońcoczne w postaci wiertła cena 100 sztuk to 6zł.
-sylikon uniwersalny cena 7zł.
-stara dętka na sylikon, aby nie dziurawło nowej,
Na jedną oponkę wesżło mi 125 śrub i 3/4 opaokwania sylikonu jak jakieś pytania jak wkręcaćto pisać na gg
-opona INNOVA 2,5 cena 29zł.
-blachowkręty średnica główki 4,2 a średnica wkrętu 2,5 długość 12mm zakońcoczne w postaci wiertła cena 100 sztuk to 6zł.
-sylikon uniwersalny cena 7zł.
-stara dętka na sylikon, aby nie dziurawło nowej,
Na jedną oponkę wesżło mi 125 śrub i 3/4 opaokwania sylikonu jak jakieś pytania jak wkręcaćto pisać na gg
Kupie rame full dh/fr gg1053545 e-mail: pershing2@o2.pl
-
- Kontakt: