Ja na przyklad w zime nie jezdze bo pizdzi w palce i stopy. Jak jezdze w rekawiczakch na narty to za ***** klamki nie czuje....
a buciki to moze jakies alpinusa? ale one raczej nie sa tanie :(
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
Sa jeszcze do kupienia takie nieco pedrylskie ochraniacze na obuwie, wykonane z neoprenu. Podobno dziala to zawodowo, gorzej z wygladem :/
Tak jak endrju71 napisal: porzadne skarpety, a rekawiczki polarowe z dodatkowa warstwa Thinsulate lub Windstopperu. Sa rowniez takie cienkie, bardziej odpowiednie na rower.
niewiem czy na bika i ale jest jedna jedyna firma godna polecenia ... DC .... zadne buty sie tak nie trzymaja...przynajmniej w moim przypadku...no i trampelówki adidasa tez mozna pokatowac długo...
A ja mam kumpla w sklepie snow&sk8boardowym i zalatwia jakies testowe modele CIRCA np skorzane w zajefajnych cenach. Tylko zazwyczaj ciezko z rozmiarami na moje 46/47 ciezko cos znalesc ;p A ogolnie to polecam jakies sk8ciarskie buciki ze skory, bez siateczek, zamszu itd. DAJA RADE.
Buty - Lomer, dosyc tanie, jak na takie bytu oczywiscie (do 250 wynajdziesz cus... )
Rekawiczki - Fjord Nansen - z polarkiem, kawalkiem skory na samym srodku dloni (razem z kciukiem) i thinsulate - 25zl. fajna sprawa..ale lubia sie czasem drzec.
Buty - Lomer, dosyc tanie, jak na takie buty oczywiscie (do 250 wynajdziesz cus... )
Rekawiczki - Fjord Nansen - z polarkiem, kawalkiem skory na samym srodku dloni (razem z kciukiem) i thinsulate - 25zl. fajna sprawa..ale lubia sie czasem drzec.
buty zimowe na bika to beznadzieja. mi tam sie nawygodniej w skejtbutach jezdzi. ubierasz ziomus 2 pary skarpet cieplych (moga byc pilkarskie [jakies 6zl kosztuja a jeszcze łydki ocieplaja]) Jak dla mnie najlepsze rozwiazanie, plaska podeszwa, piny dzialaja a w syry i tak cieplo bo skarpetki chronią :)
co do rekawiczek to ja nic nie piowiem bo sie nie znam :P