Rękawiczki, tylko jakie
Rękawiczki, tylko jakie
witam wszystkich , jakie polecacie rękawiczki , chodzi mi o firme i model ?? niewiem np. sixsixone, fox , tylko konkretne modele, piszcie dobre i złe
Drag 16 :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
661 ruleez??
wiesz czemu oni ich uzywaja
bo jak sie im kurwaa podra to dostaja nowe a ty za to frajerze placisz............a sso to konkreetne gowno dra sie ajk ******** po 3 dniach jazdy :/
to ty chyba nie jezdzisz jak ci sie podobaja albo ni wiesz ze sa lepsze......
w sumie wszystkie to szmaty totalne, wiec najbardzij pyli sie najtansze.... i nie firmowe, bo tylko przeplacisz;/
wiesz czemu oni ich uzywaja
bo jak sie im kurwaa podra to dostaja nowe a ty za to frajerze placisz............a sso to konkreetne gowno dra sie ajk ******** po 3 dniach jazdy :/
to ty chyba nie jezdzisz jak ci sie podobaja albo ni wiesz ze sa lepsze......
w sumie wszystkie to szmaty totalne, wiec najbardzij pyli sie najtansze.... i nie firmowe, bo tylko przeplacisz;/
Xprot, nie wszystkie 661 są do dupy,jest taki model za 90zł to on sie naprawde szybko wali...ma taką zamszową skórkę od środka...Ale model NASTY jest wyjebany!Kumpel po asfelcie na tym jeździł,a rekawiczkoom nic...jak tamte 661 za 90zł polegly w miesiąc tak nasty ma już półtora roku!
Nie wiem z czego to zrobili,ale to taki dziwny skóropodobny,bardzo cienki materiał,na pierwszy rzut oka najwieksze gówno,ale trzyma sie doskonale...
Ale ja nie dam za rekawiczki 160zł wole takie za zyla kupić co dwa tygodnie:) zawsze to na jakiś hardware jest:D
Nie wiem z czego to zrobili,ale to taki dziwny skóropodobny,bardzo cienki materiał,na pierwszy rzut oka najwieksze gówno,ale trzyma sie doskonale...
Ale ja nie dam za rekawiczki 160zł wole takie za zyla kupić co dwa tygodnie:) zawsze to na jakiś hardware jest:D
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Xprot
sam jesteś frajer
ja mam te rękawiczki około 5 miechów i sie bardzo dobrze trzymają i jeszcze mi sie niepodarły a polecam je właśnie dlatego że sam je użytkuje i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, a ty jak ich nie miałeś i nie używałeś to niemów że są *******...
ja za nie dałem 150zł i są warte tych pieniędzy!!!!!!!!
JESCZE RAZ JE GORĄCO POLECAM
-----------SIXSIXONE RULES-----------
sam jesteś frajer
ja mam te rękawiczki około 5 miechów i sie bardzo dobrze trzymają i jeszcze mi sie niepodarły a polecam je właśnie dlatego że sam je użytkuje i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, a ty jak ich nie miałeś i nie używałeś to niemów że są *******...
ja za nie dałem 150zł i są warte tych pieniędzy!!!!!!!!
JESCZE RAZ JE GORĄCO POLECAM
-----------SIXSIXONE RULES-----------
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
ja jexdze od jakieś 8 miesięcy w rękawicach meridy za 40 zl i nie raz zaliczłem w nich glebe na asflcie,hopach itd i są całe,jest tylko jedno pekniecie na małym palcu prawej ręki , tak ,wg. co niektórych są ******, to dlatego że są tanie, a dlatego że są tani są z taniego materiału i dlatego sie jeszcze trzymaja, możesz kupić rękawice za 500zł i tak jest rozpieprzysz.........
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
-
- Kontakt:
to wcale nie chodzi o cene ja poleciłem 661 NASTY dlatego że wytrzymały troche, a swoje jush przeszły
to zależy kto i co lubi. posiadam kask 661 FULL BRAVO2, ochraniacze na nogi 611 RACELITE , no i rekawidzki 661 NASTY
Do żadnej z tych rzeczy nie mam zadnych zastrzeżeń i jeśly bym nie miał kasy na 611 to bym kupił coś taniego.
W niektórych przypadkach "drogie nie znaczy dobre", ale jak narazie żaden z posiadanych przezemnie 661 nie mażadnej wady
to zależy kto i co lubi. posiadam kask 661 FULL BRAVO2, ochraniacze na nogi 611 RACELITE , no i rekawidzki 661 NASTY
Do żadnej z tych rzeczy nie mam zadnych zastrzeżeń i jeśly bym nie miał kasy na 611 to bym kupił coś taniego.
W niektórych przypadkach "drogie nie znaczy dobre", ale jak narazie żaden z posiadanych przezemnie 661 nie mażadnej wady
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
[b]molmagic[/b]
[b]amerykaninek[/b]
tak co myslisz ze mialem za 5zl sso? wydalm na rozne modele w sumie prawi 500<- piecset zlotych i po przejebaniu takiej sumy na ******* 661 jestem w stanie stwierdzic ZE SA CHUJJA warte... jedne poszly sie jjebac bz gleb, drugie caly rraz przszorowalem po zimi i ich nie mialem.............
ale wy pierdolicie.... teraz z bolm serca zabulilem 85 zeta za descendy ale AXO, z bolem bo to niby to samo.... ale jak sie zdziwilem ze nie, to mi sie cieplo przy sercu robi. wydalem mniej i na lepsze. trzymaja rok wiem co mowie male gnojki jak nie znam zagadnienia to sie nie odzywam......
nasty i descendy mialem odpowiednio 3 i 2 miechy.
[b]amerykaninek[/b]
tak co myslisz ze mialem za 5zl sso? wydalm na rozne modele w sumie prawi 500<- piecset zlotych i po przejebaniu takiej sumy na ******* 661 jestem w stanie stwierdzic ZE SA CHUJJA warte... jedne poszly sie jjebac bz gleb, drugie caly rraz przszorowalem po zimi i ich nie mialem.............
ale wy pierdolicie.... teraz z bolm serca zabulilem 85 zeta za descendy ale AXO, z bolem bo to niby to samo.... ale jak sie zdziwilem ze nie, to mi sie cieplo przy sercu robi. wydalem mniej i na lepsze. trzymaja rok wiem co mowie male gnojki jak nie znam zagadnienia to sie nie odzywam......
nasty i descendy mialem odpowiednio 3 i 2 miechy.