Ellsworth Dare & 20mm rear hub???
Ellsworth Dare & 20mm rear hub???
nie orientuje się ktoś z tych bardziej zorientowanych o co w tym chodzi jak to jest naprawde z tą piastą jaka jest jej szerokość i jaka firma produkuje w ogóle takie piasty??
rama jest raczej mało popularna jeżeli chodzi o polske raczej chyba mało osób ją ma o ile w ogóle ktos to posiada....
ja się osobiścia pałuje dosyć długo nad tą ramą i prosze o pomoc:)
może kiedyś będe miał naranie mnie nie stać:)
pozdro dizeki za odpowiedzi
rama jest raczej mało popularna jeżeli chodzi o polske raczej chyba mało osób ją ma o ile w ogóle ktos to posiada....
ja się osobiścia pałuje dosyć długo nad tą ramą i prosze o pomoc:)
może kiedyś będe miał naranie mnie nie stać:)
pozdro dizeki za odpowiedzi
dualboy jesteś tego pewien??
więc o co chodzi z tym ??
"The 20mm Thru-axle rear hub and 12mm pivot axles provide unmatched lateral stiffness under hard cranking."
text wycięty z http://www.beyondbikes.com/BB/ba/asp/Gr ... Matrix.htm
nie znam rewelacyjnie angielskiego ale coś w tym mi nie pasi... :|
więc o co chodzi z tym ??
"The 20mm Thru-axle rear hub and 12mm pivot axles provide unmatched lateral stiffness under hard cranking."
text wycięty z http://www.beyondbikes.com/BB/ba/asp/Gr ... Matrix.htm
nie znam rewelacyjnie angielskiego ale coś w tym mi nie pasi... :|
-
- Kontakt:
Ramka jest udana, pracuje jak kony , z tymze sztywniejsze dupsko, moze nie z uwagi na oske ale na zajebiscie gruby linkage ;] To sie naprawde malo gnie.
Skoku duzo chociaz nie czuc tego tak bardzo... ( sa takie ramy ze ma 150mm siadasz i masz wrazenie ze sie gnie pol metra, a sa takie ze sie gna pol metra a masz wrazenie ze sie gna 150mm :D )
Warto w to wrzucac 24" na tyl. Jesli chcesz kupic ta z pinka to moge pomoc jesli masz jakies problemy ze sprowadzeniem.
Oska CHYBA 12mm x 150mm np hadleya. Napisz do nich bo na tym cudzie jezdzilem tylko raz w zyciu i niestety nie przygladalem sie piascie...
Skoku duzo chociaz nie czuc tego tak bardzo... ( sa takie ramy ze ma 150mm siadasz i masz wrazenie ze sie gnie pol metra, a sa takie ze sie gna pol metra a masz wrazenie ze sie gna 150mm :D )
Warto w to wrzucac 24" na tyl. Jesli chcesz kupic ta z pinka to moge pomoc jesli masz jakies problemy ze sprowadzeniem.
Oska CHYBA 12mm x 150mm np hadleya. Napisz do nich bo na tym cudzie jezdzilem tylko raz w zyciu i niestety nie przygladalem sie piascie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Max nie no jak bym miał już kupować to tylko nówke dlatego mówie że mnie nei stać w tej chwili a szkoda.... :(
nie jeździłem na tym ale nie zdaje mi sie żeby to pracowało jak kona tzn z tego względu mi sie tak zdaje bo ma ogniwo horsta czy jak to tam sie pisze...
co do kony to praca nie jest rewelacujna przynajmniej jak dla mnie :|
a niewiemsz Max jak jest z gawarancją u nich??
pozdro
nie jeździłem na tym ale nie zdaje mi sie żeby to pracowało jak kona tzn z tego względu mi sie tak zdaje bo ma ogniwo horsta czy jak to tam sie pisze...
co do kony to praca nie jest rewelacujna przynajmniej jak dla mnie :|
a niewiemsz Max jak jest z gawarancją u nich??
pozdro
-
- Kontakt:
dlaczego jak z kraju wyprowadzasz to tracisz gwarancje przecież to jest ********....
no przecież pozatym mają przedastawicieli w europie ...
niewiem dla mnei to jest chore trzeba do nich napisać maila i ich zjebać :P
Max nie mam zaufania do używek niewiem po prostu wole przepłacić i mieć pewność że nikt się do ramy nie spyszczał albo kto wie co innego robił :)
w każdym razie wielkie dieki chłopaki
no a ewentualnie ile kostują takie używki??
no przecież pozatym mają przedastawicieli w europie ...
niewiem dla mnei to jest chore trzeba do nich napisać maila i ich zjebać :P
Max nie mam zaufania do używek niewiem po prostu wole przepłacić i mieć pewność że nikt się do ramy nie spyszczał albo kto wie co innego robił :)
w każdym razie wielkie dieki chłopaki
no a ewentualnie ile kostują takie używki??
-
- Kontakt:
Grzechu zebys wiedzial ze trafiles! Mam takiego kumpla ktory mial slicznego czarnego dara.... Wypasiony ze hej... A ze mam on zwyczaj zmieniac rowery przynajmniej dwa razy w roku to go pewnego razu sprzedal.... Potem przez chwile byla cisza, myslal co by tu kupic dalej.... No i w koncu kupil dara....
Na marginesie. Pojezdzil nim moze ze dwa miechy i tez sprzedal....
Na marginesie. Pojezdzil nim moze ze dwa miechy i tez sprzedal....
Pozdrawiam
M
M
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: