Fullface qrcze mać !!!!
Po obejrzeniu tego http://www.daplayas.com/files/faceland.mpg filmiku nie zastanawiam się nawet czy komuś sie podoba to, że jeżdżę w fullu, czy nie. Nie chce po większej glebie zębów szukać na asfalcie jak ten koleś. UWAGA - DRASTYCZNE.
Blue Riders Team
-
- Kontakt:
[quote="Cu3"]Po obejrzeniu tego http://www.daplayas.com/files/faceland.mpg filmiku nie zastanawiam się nawet czy komuś sie podoba to, że jeżdżę w fullu, czy nie. Nie chce po większej glebie zębów szukać na asfalcie jak ten koleś. UWAGA - DRASTYCZNE.[/quote]
Ja po moim ostatnim wypadku wygąldałem gorzej niż ten koleś na filmiku. Nie polecam. Kupuj full face-a i się nie zastanawiaj bo skończysz tak jak ja albo ten koleś.
Ja po moim ostatnim wypadku wygąldałem gorzej niż ten koleś na filmiku. Nie polecam. Kupuj full face-a i się nie zastanawiaj bo skończysz tak jak ja albo ten koleś.
"The rulez are made to be broken"
-
- Kontakt:
Fullface qrcze mać!!!
[quote="Cu3"]Po obejrzeniu tego http://www.daplayas.com/files/faceland.mpg filmiku nie zastanawiam się nawet czy komuś sie podoba to, że jeżdżę w fullu, czy nie. Nie chce po większej glebie zębów szukać na asfalcie jak ten koleś. UWAGA - DRASTYCZNE.[/quote]
"The rulez are made to be broken"
-
- Kontakt:
mam kumpla który bez kasku jeżdził na dircie. powiem tyle że w szpitalu kiedy pielęgniara (niczego sobie zresztą:-) nacisnęła lekko dolną powiekę prawego oka to krew bryznęła jak z węża strażackiego. To było 1,5 roku temu, a on jutro ma trzecią operację plastyczną...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no full face-y świetnie nadają się do walenia głowa w mur :D
kiedy słyszę kolejną rozmowę o koszykówce mojego taty i brata mam nieodpartą ochotę to zrobić, tyle, że dyńki mi szkoda.
Czemu mój ojciec za młodu nie jezdził na rowerze???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nie trułby przynajmniej przy okazji moich ewentualnych kontuzji...
kiedy słyszę kolejną rozmowę o koszykówce mojego taty i brata mam nieodpartą ochotę to zrobić, tyle, że dyńki mi szkoda.
Czemu mój ojciec za młodu nie jezdził na rowerze???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nie trułby przynajmniej przy okazji moich ewentualnych kontuzji...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...