KONKURS NA NAZWĘ...
-
- Kontakt:
woitas lepiej 'busa' badz gsxr1000 :] widze ze sie interesujesz tez moto :D podaj mi swoj gijegije :]
Foxx fajnie brzmi BSB ale potem wyglada to jak back street boys ;)
wedlug mnie to np ...... Jaser,Arafat,Osama fajne nazwy do ramek np Razor OSAMA :]
Foxx fajnie brzmi BSB ale potem wyglada to jak back street boys ;)
wedlug mnie to np ...... Jaser,Arafat,Osama fajne nazwy do ramek np Razor OSAMA :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
A może: Mały Bełt, Duży Bełt, Wielki Bełt, Olbrzymi... itd., Gangsta, Drop, 7,2%, 12%, 40% itd., Mocny Full, Killer, Samogon, Księżycówka, 300km/h itd., Czarny..Pierun, Biała..Strzała, Krowa, Koza, Mućka, Samowolka, Samabrona, Szczyt, Polish Vodka, Tatry, Karpaty, Gubałówka...Szklarska....itd., Ursus, C-360, a może coś ze staropolskiego.
Nazwa firmy najlepiej PL, albo coś z góry :P
Nazwa firmy najlepiej PL, albo coś z góry :P
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
nie wiem czy to juz bylo ale nicche mi sie czytac tylu opcji wiec na firme :
hammerhead. goolum,steelbeast,krogulec :),snakebite;mountain element,Jurasic park
nie wiem
a na ramke do dh to moze:
tank,cylinder,roller,creazy fred,tricky,tyranozaur rex,pancernik,jkias nazwa dinozaura,shark,butcher;diablo,unmortal,immortal
everlasting
imperishable
never-ending
deathless
undying.
a do dualu:rodent(gryzoń),cammel,griffon,vulture,leopard,twardy,
:)
hammerhead. goolum,steelbeast,krogulec :),snakebite;mountain element,Jurasic park
nie wiem
a na ramke do dh to moze:
tank,cylinder,roller,creazy fred,tricky,tyranozaur rex,pancernik,jkias nazwa dinozaura,shark,butcher;diablo,unmortal,immortal
everlasting
imperishable
never-ending
deathless
undying.
a do dualu:rodent(gryzoń),cammel,griffon,vulture,leopard,twardy,
:)
..come one and take your best shot!!!!!...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: KONKURS NA NAZWĘ...
oólna nazwa firmy natish bikes
dual-natish ds
dh-natish octobus dh
dual-natish ds
dh-natish octobus dh