GRBF 2004 - trailer.
-
- Kontakt:
Może ja jeszcze coś napisze. Ujęcia które zostały wybrane do trailera to jedne z gorszych ujęć, które były kręcone po to by te najlepsze zostawić do pełnej wersji filmu :) Wg. Sqlima miał też pokazywać miejscówki, ale tu uważam, że zbyt dobrze ich nie pokazał. Ogólnie nie jest źle choć mogło być lepiej.
www.GRBF.com/articles.php?id=5
gg 1138921
gg 1138921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fajnie sie oglada ludzi ktorych sie poznalo :] , wkolko leca texty - ooo xuserx! itd :D
A trailer bardzo fajny, mnie sie najbardziej podobaja ujecia same w sobie, scenka z autkami w miescie jest zajebista - pro ;]
Btw a propo fajnych ujesc, nikom wrzuc fotke nacza na SOTW , zajebista jest a zaraz polnoc ;]
A trailer bardzo fajny, mnie sie najbardziej podobaja ujecia same w sobie, scenka z autkami w miescie jest zajebista - pro ;]
Btw a propo fajnych ujesc, nikom wrzuc fotke nacza na SOTW , zajebista jest a zaraz polnoc ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Problem z komputerem zapraszam www.lancomp.pl :P Heheheh
A tak wogole to.... Czekam na Full Version :)... Mam nadzieje ze zostane poinformowany zaraz jak wladujecie go na server :P...
NO a tak wogole to ostatniuo tyle tych filmikow sie robi ze Hindenburg tez cos wystawi - zeby nie bylo ze tylko gadamy :P :P.
A tak wogole to.... Czekam na Full Version :)... Mam nadzieje ze zostane poinformowany zaraz jak wladujecie go na server :P...
NO a tak wogole to ostatniuo tyle tych filmikow sie robi ze Hindenburg tez cos wystawi - zeby nie bylo ze tylko gadamy :P :P.
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera