boxer vs jr
Co do progresji Boxxera !!!
chodzilo mi o to ze boxxer ma storzkowate lagi w srodku(mod 2000) i plastki przeciete na tłumikach zaciska sie badz otwiera w zaleznoscu wykozystania skoku i to wlasnie powoduje ze amor jesr prpgresywny
Moze o tym nie wiedziales ale looz meen zapalimy razem bata!!! ;-]
chodzilo mi o to ze boxxer ma storzkowate lagi w srodku(mod 2000) i plastki przeciete na tłumikach zaciska sie badz otwiera w zaleznoscu wykozystania skoku i to wlasnie powoduje ze amor jesr prpgresywny
Moze o tym nie wiedziales ale looz meen zapalimy razem bata!!! ;-]
joł Ziomki looknijcie łódźką stronke www.downhill.o7.pl
[b]marxtc[/b] nie wiem jak 2000 ale 2002 - 2005 wszystkie sa straight-wall a to przeciecie jest po to zeby dalo sie zalozyc ten kawalek plastiku, zreszta marzochhi stosuje identyczne uszczelnienie np w DJ'tach (nie pamietam jak sie ten ich system tlumienia nazywa).
Pozatym to nie byla by progresja (bo to raczej tyczy sie medium sciskanego a nie tlumienia), bylo by raczej (?position?)compresion sensitive damping :D bo speed sensitive to jest juz na starcie kazde hydrauliczne tlumienie
Pozatym to nie byla by progresja (bo to raczej tyczy sie medium sciskanego a nie tlumienia), bylo by raczej (?position?)compresion sensitive damping :D bo speed sensitive to jest juz na starcie kazde hydrauliczne tlumienie