Jakie macie sposoby na starych?
-
- Kontakt:
a aj wam powiem tak teraz dzieci sa uciskane tylko nauka i dobra robota sie liczy nei liczy sie szczescie dziecka iedsy dzieci mialy beztroskie dziecinstwo a teraz jest wyscig szczurow musisz sie uczyc zeby miec prace a jak masz prace to musisz miec kase i tak do usranej smeirci :/ ja powiem tylko tyle teraz mlodziez ma zamalo czasu na wszelkiego rodzaju imprezy czy cos bo odrazu w domu jest ucz sie masz sie uczyc do niczego nei dojdziesz i tylko szkola dom ( praca domowa) szkola dom szkola dom nic innego ... to jest chore
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Qrde no. A ja coraz czesciej doswiadczam ostatnio "jesiennej deprechy". Wstaje rano, ciemno, pizdzi a ja musze zapierdalac do szkoly, tracic najlepsze lata zycia na zakówanie naokrągło. Szkoła-nauka w domu-angielski-nauka w domu i tak prawie cały czas. A po co?? Po to zeby dostac sie na dobre studia, znalezc zajebista prace w której bede spedzał 12h na dobe i zostane pracoholikiem az w koncu dozyje (lub nie) ukochanej emeryturki gdzie bede juz miał hajs i nie bede musiał ani pracowac ani uczyc sie... I wtedy na bank bede miał mase czasu na jazde na rowerze i na łazenie na imprezy... Tylko co z tego skoro bede bede juz starym grzybem z 65 na karku i pewnie nie bede mógł sie ruszac......
Zajebista perspektywa nie???
Własnie dlatego codziennie jak wstaje rano, siedze na jednym z moich kochanych 18 hiszpanskich w tygodniu, lub na łacinie próbujac zapamietac ze REX nalezy do 3 a nie 2 koniugacji, własnie wtedy dostaje maxymalnego pierdolca i chce olac wszystko...
Na szczescie jakos wspiera mnie panna która próbuje mnie pocieszac ale mój "optymizm" chyba powoli przechodzi na nia...
No. To tyle mojego smecenia.
Zajebista perspektywa nie???
Własnie dlatego codziennie jak wstaje rano, siedze na jednym z moich kochanych 18 hiszpanskich w tygodniu, lub na łacinie próbujac zapamietac ze REX nalezy do 3 a nie 2 koniugacji, własnie wtedy dostaje maxymalnego pierdolca i chce olac wszystko...
Na szczescie jakos wspiera mnie panna która próbuje mnie pocieszac ale mój "optymizm" chyba powoli przechodzi na nia...
No. To tyle mojego smecenia.
Kuba to samo mnie łapie na łacinie.
A powiem Wamm, że dzisiaj to się cholernie wqrwiłem. Z matmy do dzisiaj miałem 4+, 1 ,1(fajnie nie, i sprawdzianik,którego piz.da nie oddała, a chyba też 1 będzie:(( ) No i siedzę tak w klasie na matmie(miałem tylko 3 bo maturki próbne-a to była ostatnia!!!). Nagle czuję panienka mnie kopie w krzesło, żebym się odwrócił, no to się odwracam...Ona mnie prosi,żebym zapytał babkę o w/w sprawdziany,których nie oddała :) I nagle gapi się na mnie nauczycielka i mówi do tablicy-ja jej tłumaczę,że już mam jedną laskę z odpowiedzi-to po co mam dostać drugą! A ona,że mam iść-olałem ją,a w swoim manifeście powiedziałem,że nic nie umiem:( No i qrwa chyba kolejna kara będzie(a wczoraj byłem na biku-qrwa).
No i co o tym sądzicie???
PS.W sumie wszystkich nauczycieli mam spoko w budzie tylko ta baba od matmy...
A powiem Wamm, że dzisiaj to się cholernie wqrwiłem. Z matmy do dzisiaj miałem 4+, 1 ,1(fajnie nie, i sprawdzianik,którego piz.da nie oddała, a chyba też 1 będzie:(( ) No i siedzę tak w klasie na matmie(miałem tylko 3 bo maturki próbne-a to była ostatnia!!!). Nagle czuję panienka mnie kopie w krzesło, żebym się odwrócił, no to się odwracam...Ona mnie prosi,żebym zapytał babkę o w/w sprawdziany,których nie oddała :) I nagle gapi się na mnie nauczycielka i mówi do tablicy-ja jej tłumaczę,że już mam jedną laskę z odpowiedzi-to po co mam dostać drugą! A ona,że mam iść-olałem ją,a w swoim manifeście powiedziałem,że nic nie umiem:( No i qrwa chyba kolejna kara będzie(a wczoraj byłem na biku-qrwa).
No i co o tym sądzicie???
PS.W sumie wszystkich nauczycieli mam spoko w budzie tylko ta baba od matmy...
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/