szprychy do 24'
szprychy do 24'
po pierwsze : jaka dlugosc szprych bedzie mi potrzebna jak zloze kolko : sunrims bfr, 48 dziur, 24 cale. do tego paista xprot-a : kolnierze ok 30mm od ramy beda, a na wysokosci 63 na kolnierzu zaczepiona szprycha bedzie. kolnierze rownomiernie.
z gory dziek iza odp. ewentualnie program spokeman czy jakos tak MILE WIDZIANY.
z gory dziek iza odp. ewentualnie program spokeman czy jakos tak MILE WIDZIANY.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
na stronie DT jest kalulator. Musisz znac w piaście średnice kołnierza (otwór - otówr) i rozstawienie kołnierzy. Podejrzewam że piasta będzie symetryczna- wiec obie strony szprych to samo.
co do obreczy - szukaj tzw. ERD w google. BFR ma chyba 492-494 wg różnych żródeł.
Jeszcze tylko myslisz na ile krzyży (polecam 3 ew 4).
Kalkulator do szprych sa na stronie DT, ew w google zciagasz programy
a tak wogóle
OPCA SZUKAJ!!!!!!!!!!
co do obreczy - szukaj tzw. ERD w google. BFR ma chyba 492-494 wg różnych żródeł.
Jeszcze tylko myslisz na ile krzyży (polecam 3 ew 4).
Kalkulator do szprych sa na stronie DT, ew w google zciagasz programy
a tak wogóle
OPCA SZUKAJ!!!!!!!!!!
spray...
hmm obliczylem :P ze do tej piasty i obreczy (xpota paista na 48 dziur i sunrims bfr 24 cale 48) co bede mial to na
3 krzyze : 230 (229 dokladniej)
4 krzyze : 236 szprychy
w ixie na krasinskiego sie pytalem i maja najmniejsze 232. czy te 2 mm nie bedzi problemem przy zaplocie na 3 krzyze? zielony w te klocki jestem to sie pytam
co lepiej, 3 czy 4 krzyze? jakie sa zalety i wady tego?
jaki inny sklep byscie polecili w warszawie gdzie by mi to zrobili dobrze i tanio? w wyzej wymienionym ixie zycza sobie 90 zlotych za dt championy i zaplot, dobra cena?
3 krzyze : 230 (229 dokladniej)
4 krzyze : 236 szprychy
w ixie na krasinskiego sie pytalem i maja najmniejsze 232. czy te 2 mm nie bedzi problemem przy zaplocie na 3 krzyze? zielony w te klocki jestem to sie pytam
co lepiej, 3 czy 4 krzyze? jakie sa zalety i wady tego?
jaki inny sklep byscie polecili w warszawie gdzie by mi to zrobili dobrze i tanio? w wyzej wymienionym ixie zycza sobie 90 zlotych za dt championy i zaplot, dobra cena?
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
sztywnijsze w pionie tzn/? jak przyjebie w kraweznik to mniej sie wgniecie,a boczne to znaczy ze jak jebne niedokrecone 180 to mniej w bok pojdzie, tak ;P ??
po ludzku prosze ;)
hmm rozumiec mam ze za dluga szprycha moze mi rozjebac detke or sth? za za krotka to przejebany pomysl? ;)
po ludzku prosze ;)
hmm rozumiec mam ze za dluga szprycha moze mi rozjebac detke or sth? za za krotka to przejebany pomysl? ;)
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt: