Ludzie Ze Skierniewic-POMOCY
-
- moderator
- Kontakt:
Ludzie Ze Skierniewic-POMOCY
sluchajcie, sprawa wyglada tak-jakis czas temu sprzedawalem rame i amora, wszystko bylo ladnie, z kolesiem sie dogadalem ale nie mialem sciagacza do korb, wierzac w to ze bikerzy sie trzymaja razem, wyslalem temu gosciowi rame z rockringiem, korbami i pakietem(Korby to RaceFace Prodigy DH, pakiet FSA a rockring wewnetrzny jest z napinary point'a), koles obiecal sciagnac to i mi odeslac razem z moim 100zl. ktore mial wplacic po otrzymaniu paczki.
niestety nie zrobil tego, wytrzymalem dosc dlugo ale skladam nowy rower i prosilem zeby wyslal to najszybciej jak moze, niestety nie zrobil tego do tej pory a minal juz miesiac spokojnie.
pisalem mu na maila i na gg ze jesli sie nie odezwie do mnie to napisze o tym na forum...nie odezwal sie
tak wiec moge powiedziec ze SKRADZIONO MI:
Korby RaceFace Prodigy DH(pajak byl lekko spilowany zeby wszedl blat truvative wiec jak sciagnie sie blat to widac to dosc mocno)
Pakiet FSA
Rockring wewnetrzny z napinacza Point, lekko pogiety.
no i 100zl.(chyba kazdy wie jak banknot wyglada...)
gosc ten z tego co mi wiadomo ma na imie Pawel(jesli nie uda mi sie tego zalatwic normalnie reszte jego danych podam w czwartek)
jezdzi na B1 Team DH z Boxxer'em '99
jego e-mail to panda11@tlen.pl
no i jest ze Skierniewic
prosze riderow z tamtych okolic o pomoc, zglaszajcie sie na gg: 2923056
na e-mail- quake_8@wp.pl i na priv.
niestety nie zrobil tego, wytrzymalem dosc dlugo ale skladam nowy rower i prosilem zeby wyslal to najszybciej jak moze, niestety nie zrobil tego do tej pory a minal juz miesiac spokojnie.
pisalem mu na maila i na gg ze jesli sie nie odezwie do mnie to napisze o tym na forum...nie odezwal sie
tak wiec moge powiedziec ze SKRADZIONO MI:
Korby RaceFace Prodigy DH(pajak byl lekko spilowany zeby wszedl blat truvative wiec jak sciagnie sie blat to widac to dosc mocno)
Pakiet FSA
Rockring wewnetrzny z napinacza Point, lekko pogiety.
no i 100zl.(chyba kazdy wie jak banknot wyglada...)
gosc ten z tego co mi wiadomo ma na imie Pawel(jesli nie uda mi sie tego zalatwic normalnie reszte jego danych podam w czwartek)
jezdzi na B1 Team DH z Boxxer'em '99
jego e-mail to panda11@tlen.pl
no i jest ze Skierniewic
prosze riderow z tamtych okolic o pomoc, zglaszajcie sie na gg: 2923056
na e-mail- quake_8@wp.pl i na priv.