Witam all!
Mam pytanie odnosnie ochraniaczy Roach model to Rally.
Czy ktos posiada takowe ochraniacze ?Jakie sa wasze opinie ? Czy sa warte swojej ceny ? Ja mam teraz sixsixone model 4x4 i jestem z nich bardzo zadowolony bo sie nie suwaja po nodze ale niesety sa gorace. A moze te sa rownie dobre, a troche chlodniejsze ?
Roach - Rally
Roach - Rally
----=== CKR team ===----
Ale niestety Roach'ów już nie kupisz, ewentualnie RaceFace'y - bo firma ta wykupiła Roach'a. Kolega zamówił sobie Roach'e ze stanów kilka miesięcy temu, paczka przychodzi, a tu niespodzianka - ochraniacze dokładnie takie jak zamawiał, tylko napis inny :)))
A same ochraniacze, bez względu na to co jest na nich napisane, są kapitalne. Maja gigantyczna powierzchnię, stabilne mocowanie i dodatkowy element stabilizujący rzepkę. Z tym że raczej nie polecałbym ich do streetu - z powodu ich wielkości mogą trochę przeszkadzać.
A same ochraniacze, bez względu na to co jest na nich napisane, są kapitalne. Maja gigantyczna powierzchnię, stabilne mocowanie i dodatkowy element stabilizujący rzepkę. Z tym że raczej nie polecałbym ich do streetu - z powodu ich wielkości mogą trochę przeszkadzać.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg