Jutrzenka
Zgadzam się z Griffinem....coś nie możecie załapać o co chodzi w tym całym topicu. To tyle mojego zdania na ten temat.
A dlaczego kurna będzie zamknięte? Cholera, chciałem się w piątek rano wybrać tam chyba pierwszy raz od 2 lat a tu taka kupa :(((((
A dlaczego kurna będzie zamknięte? Cholera, chciałem się w piątek rano wybrać tam chyba pierwszy raz od 2 lat a tu taka kupa :(((((
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
znam to. Ja jakoś moge jeździć z skaterami pod Witosem. A tam jest 5 razy mniej miejsca niż w Jutrzence. Między 10-oma deskarzami. Na poczatku trochę byli zaskoczeni i sie dziwnie patrzyli. Boją sie że deche rozjade lub na nich wpadne. Ale zobaczyli że szanuje że to ich przedewszystkim miejscówka i że jak któryś jedzie to go puszczam. Czekam w kolejce na swój trik. Do teog jeszcze nawet jak którys jedzie, to nawróce i puszcze go. A za 4tym razem jade do celu prosto i jak sie napędzam to już lece i wtedy oni schodza z drogi. Obie strony skumały o co chodzi. Oczy dookoła a nie tylko dookoła swojej dupy i dać innym korzystac z miejsca. Nawet sie nie wkurzyli jak im trochę murek pegiem wyszczerbiłem, a myslałem że dechą w pysk dostanę.
dupa.
Widze ze mam jednego bardziej zacietego zawodnika (widocznie kiedys upadl bez full face)... zapewniam cie ze z rolkami mam duzo mniejsze problemy niz np. z Toba, bo po zdjeciu twojego roweru domyslam sie kim jestes i juz sie spotkalismy na jutrzence... Jak widac twoi koledzy mogli zrozumiec a ty nie... hmm, czemu?
-
- Kontakt:
dokaldnie a jak deska wpadnie Ci pod kola to opierniaczasz czlowieka ze sie przewrucil i jego deska zajechala mu droge??
Zawsze sie komus zdazy zajechać droge sadze ze ty tez nie raz komus zajechales nikt nie jest nie omylny.wiem ze chialbys zeby jutrzenak byla twoja i ni kogo tam nie bylo kazdy by tak chcial ale to sa tylko marzenia...
Zawsze sie komus zdazy zajechać droge sadze ze ty tez nie raz komus zajechales nikt nie jest nie omylny.wiem ze chialbys zeby jutrzenak byla twoja i ni kogo tam nie bylo kazdy by tak chcial ale to sa tylko marzenia...
-
- Kontakt:
hmm nie chodzi o to ze ja nie rozumiem ja wiem doskonale o co Ci chodzi tylko ze taki topic moim zdaniem jest nei na miejscu ja czesto ustepuje droge i nigdy sie nie wpierdalam nie nosze full face (przykro mi nei trafiles) jak mowisz ze sie spotkalismy powiedz mi w czym Ci tak przeszkadzm bardzo ?
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
haha co za inteligencja. To, ze mu deska wypadla jak sie wywalil to bynajmniej nie jego wina i trudno sie wkurzac. Za to jak mtb-typ smiga rowerem na ladowanie, w ktore wlasnie sobie pikujesz to jest to jego wina. Obiecuje, ze jak sie wywrocisz i rower Ci spod dupy wyleci prosto pod me kola (nie wiem jak to mozliwe ale teoretyzuje) to nie bede mial pretensji.
-
- Kontakt:
jezdze na ciemno zielonym FIT-cie, czarny widelec... Bylem na waszej focie tygodnia (buehehehe)... Przemooo no to jednak zalapales o co chodzi widze, ale nie chodzi mi o to, ze to wasza wina, bo jestescie gorsi... nie nie nie TYLKO zeby sie zastanawiac co sie robi i sprobowac miec troche wyobrazni, bo jestescie przyzwyczajeni ze na sowim torze do dualu jestescie SAMI i nikt wam nie wjedzie... w sk8 parku tak niestety nie jest....
ludzie kurwa mać...co z wami...?? przez was inteligencja bikerów spada !! :D
Chodzi o to że..przyjeżdza lanserka i zamiast jezdzic, to siedzi i przeszkadza tym co chcą jeździć, griffin nie miał na mysli powiedzenia ze macie wszyscy spierdalać, i że to jego jutrzenka itepe. Chodziło mu o to że jak już jesteście to jezdzijcie, a jak chcecie siedziec to siedzcie z boku i nie przeszkadzajcie.
czszsszwy(nadal nie wiem jak sie Ciebie pisze :D)...co do pokazania faka...hmmm...no zdarza sie, są ludzie i parapety więc nie ma co sie przejmować baranem który chciał być fajny i pokazać jaki z niego ałtsajder.
Pisss...
Chodzi o to że..przyjeżdza lanserka i zamiast jezdzic, to siedzi i przeszkadza tym co chcą jeździć, griffin nie miał na mysli powiedzenia ze macie wszyscy spierdalać, i że to jego jutrzenka itepe. Chodziło mu o to że jak już jesteście to jezdzijcie, a jak chcecie siedziec to siedzcie z boku i nie przeszkadzajcie.
czszsszwy(nadal nie wiem jak sie Ciebie pisze :D)...co do pokazania faka...hmmm...no zdarza sie, są ludzie i parapety więc nie ma co sie przejmować baranem który chciał być fajny i pokazać jaki z niego ałtsajder.
Pisss...
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja na jutrzenie jestem czesto i jakos nigdy zaden bmx'iarz nei powiedzla zebym uwazal troche jak jezdze bo mu sie wpierdalam jakos nie rozumiem jak chcecie powiedziec zebysmy uwaznie jezdzili to czemu nei mozecie powiedziec nam tego jak sie wpierdolimy wam pod kola czy jak sobie smigamy ? ja z niektorymi bmx'iarzami mam dobry kontakt i poprostu bez slow dogadujemy sie co i jak i nie ma problemu .
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Po prostu jest tak, że kolesie, którzy jeżdżą na BMXach uważają (choć zdarzają się wyjątki), że goście na 26" to cwele, że nic nie umieją, że tylko przeszkadzają... a w ogóle niech wypierd.alają ze skateparku, bo na 26" nie da się ładnie jeździć (sic! - tak mówi mój znajomy-BMXowiec). Nie rozumiem tego, ale tak już jest. Ja do BMXów nic nie mam. Te same klimaty mniej więcej wszakże.
A że są jacyś goście na MTB, którzy się wdupiają na lądowanie i przeszkadzają to wiadomo. jest mnóstwo cweli. Ale, drogi Griffinie, zapewniem Cię, że wśród BMXowców znajdziesz równie wielu.
A jak przyjade kiedyś na Jutrzenke i mi powiesz, że to jest miejsce tylko dla desek, rolek i 20", to usłyszysz ode mnie jedynie głośne i wyraźne W Y P I E R D A L A J!
A że są jacyś goście na MTB, którzy się wdupiają na lądowanie i przeszkadzają to wiadomo. jest mnóstwo cweli. Ale, drogi Griffinie, zapewniem Cię, że wśród BMXowców znajdziesz równie wielu.
A jak przyjade kiedyś na Jutrzenke i mi powiesz, że to jest miejsce tylko dla desek, rolek i 20", to usłyszysz ode mnie jedynie głośne i wyraźne W Y P I E R D A L A J!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
BRAWO dla Serdika <brawo> Bo juz zaczynalem watpic w to czy zrozumiecie o co chodzi, ale widze ze coraz wiecej osob juz lapie o coo chodzi...
Przemooo - ci ktorzy mi wjechali, zostali poinformowani, zeby troche bardziej uwazali (kazdy kolejny byl niestety w gorszy sposob o tym informowany), ale skoro ty tego nie uslyszales, to na siebie nie wpadlismy....
A ty FRIPIZDZIANDER zastanow sie co mowisz, bo po takim teksie uslyszal bys tylko spiew anielskich chórów i ciekawe co mamy sobie faktycznie myslec o MTB jak slyszymy wypoiwedzi takich imbecylow jak ty....
Przemooo - ci ktorzy mi wjechali, zostali poinformowani, zeby troche bardziej uwazali (kazdy kolejny byl niestety w gorszy sposob o tym informowany), ale skoro ty tego nie uslyszales, to na siebie nie wpadlismy....
A ty FRIPIZDZIANDER zastanow sie co mowisz, bo po takim teksie uslyszal bys tylko spiew anielskich chórów i ciekawe co mamy sobie faktycznie myslec o MTB jak slyszymy wypoiwedzi takich imbecylow jak ty....
Chodzi ci o ostatni piatek ? Bo jak tak to wtedy m.in ja bylem i nie pamietam zeby byla jakas mtb wycieczke - mtb bylo max 4 a was na bmx jakies 15. Myslisz ze jak masz 15 cm mniejsze kola to mozesz cala jutrzenke zajmowac i mowic kazdemu gdzie ma jezdzic. Pozatym z waszej "wycieczki" tez niewidzialem zeby kazdy nonstop jezdzil. A co do zajezdzania drogi to postaram sie uwazac (wy tez)
pozdro
pozdro
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687