Sprzedać all czy tylko rame?!
Sprzedać all czy tylko rame?!
Problem jest taki ze nie moge jezdzic na biku do konca wakacji ;( no i wymyśliłem ze sprzedam mój rower (na dole linki) mongoose nx 7.7 z 2001r i kupie sobie fulla. Tylko że jak oglądam te rowerki to niektore ich cześć mi "nie odpowiadają" i po kupnie nowego znów bede musiał zmieniać koła, korby itp. wiec nie wiem czy nie lepiej sprzedać rame zarobić przez prawie 4 miech i kupic sobie jakiegoś fulla? będe miał ok. 2500zł na ramke
Podsumowywując:
1. Sprzedać cały rower czy tylko rame?
2. Za ile to sprzedam?
3. Jakieś propozycje co do ramki albo roweru?
4. Myśle nad Specialized Enduro (ile to kosztuje, sama rama?, A-zone, DunCon Tosa Inu..
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209050
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209049
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209048
Podsumowywując:
1. Sprzedać cały rower czy tylko rame?
2. Za ile to sprzedam?
3. Jakieś propozycje co do ramki albo roweru?
4. Myśle nad Specialized Enduro (ile to kosztuje, sama rama?, A-zone, DunCon Tosa Inu..
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209050
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209049
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gg: 1830065
mail: grifi@xl.wp.pl
no ale dzisiaj mam urodzinki (12.05) wiec proponuje sie jutro zgłosic z zyczeniami
Temat jest inny!!!!
Jaca >>> ja kupuje w profesjonalnym z foliami tylko tam trzeba duzy kawał kupić a taka odblaskowa jest drooga ;/ i do tego trzeba mieć ploter ;]
mail: grifi@xl.wp.pl
no ale dzisiaj mam urodzinki (12.05) wiec proponuje sie jutro zgłosic z zyczeniami
Temat jest inny!!!!
Jaca >>> ja kupuje w profesjonalnym z foliami tylko tam trzeba duzy kawał kupić a taka odblaskowa jest drooga ;/ i do tego trzeba mieć ploter ;]
nie znam dokładej nazwy moze oracal albo te inne... juz jej nie mam wiec ci nie powiem, ale jak pojdziesz do sklepu to sobie poogladasz i znajdziesz ;] a jak nie to powiesz ze chcesz taką odblaskową (z kawałkami metalu) ;] i wiem ze jest droga ale nie pamięatam ile daawno nie kupowałem
a co do naklejek to roznie to zalezy gdzie ma być (trzeba sie pomęczyć zeby się trzymała na łaczenu z główką i na wszystkich spawach) no i czy sam wymyślam i projektuje czy tylko ploteruje
ale gdzieś tak 25 zl
a co do naklejek to roznie to zalezy gdzie ma być (trzeba sie pomęczyć zeby się trzymała na łaczenu z główką i na wszystkich spawach) no i czy sam wymyślam i projektuje czy tylko ploteruje
ale gdzieś tak 25 zl
-
- Kontakt: