Jutrzenka
-
- Kontakt:
oj koleś naprawde Gryffin reprezentuje duzy poziom jak na polske i nie błaznijsie gadajac takie rzeczy ! a zreszta nie o tym był temat tylko o tym zebyscie najlepiej nie przyjezdzali na jutrzenke bo to nie jest miejsca dla was albo jesli juz musicie zebyscie uwazali jak jezdzicie i zachowali jakis porzadek!!!
to nie moj kolega (chociaz wszyscy bikerzy powinni nimi byc...)
chodzi mi poprostu o to, ze spoko, jestes zawodniiem, chwala ci za to, ale chyba przez to powinienes pomagac innym sie rozwijac, a nie ich gnoic tak czy inaczej. nie?
pewnie ze gowniano jak ci ktos pod kola wjezdza, ale my sa tylko ludzie...
wezcie sie przestancie kur.wa juz klucic bo nie o tym byl ten temat!!!
plis panowie...
chodzi mi poprostu o to, ze spoko, jestes zawodniiem, chwala ci za to, ale chyba przez to powinienes pomagac innym sie rozwijac, a nie ich gnoic tak czy inaczej. nie?
pewnie ze gowniano jak ci ktos pod kola wjezdza, ale my sa tylko ludzie...
wezcie sie przestancie kur.wa juz klucic bo nie o tym byl ten temat!!!
plis panowie...
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
-
- Kontakt:
ty no a kolesie na ixach ?? wezcie sie uspokojcie.. samio nie uwarzacie na innych, wkurwiacie sie jak ktos sie rozpedza na quarter jak wy chcecie na jego najechac... sami jestescie konfliktowi... ja staram sie uwazac na innych... ale to Wy czesto nie patrzycie na inncyh ludzi jadacych np. na fakie... a potem plujecie sie ze am uwazac... Chcecie cos zmienic to zmience tez siebie.. jakos nie widzialem zebyscie sie pluli na waldka jak on wam wpadnie jak jezdzicie.. a jak kogos nie znacie to odrazu go najezdzacie i opierdalacie...
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
dlatego SPOKOJNIE napisalem ze nie chodzi mi o to ZEBYSCIE NIE PRZYJEZDZALI i ze jutrzenka jest tylko moja, TYLKO zeby UWAZAC jak sie jezdzi i gdzie sie wjezdza, bo mozna sie wjebac... we wczesniejszych wypowiedziach wasi koledzy to zrozumieli, wiec smiem wsnioskowac ze nie czytacie tematu od poczatku...
na chwilke pomine ten temat- w 100% procentach zgadzam sie z wizem i griifinem- jednakze chcialbym opowiedziec o pewnym zdarzeniu jakie mialo miejsce na zawodach redbull busters .mianowicie jakis 2 gosci na mtb ( podobno znanych w kregach ) wbija sie z ucieszonymi ryjami na park ,kazdy chwyta po krzesle z autobusu i zaczyna spierdlalać ze swoim ''trofeum''
KURWA i jak was tu traktowac powaznie ?!?!?!? to mnie utwierdza w przekonianu ze na mtb 99% osob to cioty- (ten jeden procent jest juz zarezerwowany) wystarczy na was spojrzec ......
KURWA i jak was tu traktowac powaznie ?!?!?!? to mnie utwierdza w przekonianu ze na mtb 99% osob to cioty- (ten jeden procent jest juz zarezerwowany) wystarczy na was spojrzec ......
Kotofczanski - nasladujemy wasz styl bo szanuje ludzi na ixach za ich plynnosc jazdy i filmy jak Etnies forward, props to ya czy dig 3.2 pokazuja swietna jazde... ale to co kazdy robi z rowerem jego sprawa...
dobra postaram sie uwazac na innych a na was szczegolnie ale wymagajcei tego samego od siebie
dobra postaram sie uwazac na innych a na was szczegolnie ale wymagajcei tego samego od siebie
www.hcfr.pl !!
przyjezdzacie na jutrzenke stoicie na srodku jeszcze jakies pedalki na trialowych rowerkach skacza po funboxsie jak **** na kaczych nogach ,blokujac przejazd ,malo tego stoi kilka ofiar na srodku rampy i pierdoli jeden do drugiegio co by na tej rampie zrobily gwiazdy ich ulubionego filmu mtb - Żałosne !!!!!!!!!!!!
kur.wa hamiliton nie wiem skad wytrzasnales takie dane ale ja tam sie ciopta nie czuje ani troche i wez nmnie kurw.a z laski swojej nie obrazaj, ok!!
ten topik jest na maxa ******** w tym miejscu! o co wy sie teraz klucicie?
ze male kolka sa lepsze niz duze? kazdy lubi to co lubi, zaczniecie sie mordowac o 6 cali??
pewnie ze sa jelopy rozne, ale gdzie ich nie ma?? wezcie odejdzcie od tych monitorow na 5 mionut przejdzcie sie pomyslcie i dopiero cos piszcie...
a jak was na to niestac, to nie wyzywajcie rezty rowerzystow od ciot...
ten topik jest na maxa ******** w tym miejscu! o co wy sie teraz klucicie?
ze male kolka sa lepsze niz duze? kazdy lubi to co lubi, zaczniecie sie mordowac o 6 cali??
pewnie ze sa jelopy rozne, ale gdzie ich nie ma?? wezcie odejdzcie od tych monitorow na 5 mionut przejdzcie sie pomyslcie i dopiero cos piszcie...
a jak was na to niestac, to nie wyzywajcie rezty rowerzystow od ciot...
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
-
- Kontakt: