zlodziej z allegro z rudy slaskie
zlodziej z allegro z rudy slaskie
BANDA OSZUSTÓW Z RUDY ŚLĄSKIEJ!!!!
Uwaga!!!
Kilka dni temu miałem się wymienic na sprzet z kolesiem z rudy slaskiej. Miałem wysłać ramę fulla z damperem i kilkoma gadgetami, a on miał mi dać amora blacka, hampla tektro i kolo na obreczy dm24. Wysłałem sprzęt a ten gnojek zniknął. Nic nie otrzymałem w zamian. Wydaje mi się iż działają w kilka osób, my to załatwialismy przez allegro. Ksywa z allegro to: ozzymaster, freakmm, choć jest jeszcze kilka innych. Należy się wystrzegać ludzi z Rudy a przynajmniej dobrze sprawdzać. Numer telefonu kolesia to: 032 24 00 88 9. Numer gg: 5439394
Koleś oszukał kilka osób, opisany został również na forum strony www.dh-zone.com wczesniej. pozniej poszukam link to dodam
Imię jednego z nich Michał. Adres na który wyslalem sprzet to:
Mariusz Młot
ul. Piechy 2c/10
41-704 Ruda Śląska 4
Sprawa zgloszona na policje i do allegro, ale jeśli ktos jakos może pomoc, to piszcie na maila pandha@o2.pl
kilka stron rowerowych zamiescilo info, m.in
www.fr.abc.pl
www.freeride.neostrada.pl
www.thc.j.com.pl/
a takze
www.angielski.ling.pl
kilka na forum na innych stronach.
TRZEBA ZAKONCZYC DZIALALNOSC TEGO GNOJA.
Uwaga!!!
Kilka dni temu miałem się wymienic na sprzet z kolesiem z rudy slaskiej. Miałem wysłać ramę fulla z damperem i kilkoma gadgetami, a on miał mi dać amora blacka, hampla tektro i kolo na obreczy dm24. Wysłałem sprzęt a ten gnojek zniknął. Nic nie otrzymałem w zamian. Wydaje mi się iż działają w kilka osób, my to załatwialismy przez allegro. Ksywa z allegro to: ozzymaster, freakmm, choć jest jeszcze kilka innych. Należy się wystrzegać ludzi z Rudy a przynajmniej dobrze sprawdzać. Numer telefonu kolesia to: 032 24 00 88 9. Numer gg: 5439394
Koleś oszukał kilka osób, opisany został również na forum strony www.dh-zone.com wczesniej. pozniej poszukam link to dodam
Imię jednego z nich Michał. Adres na który wyslalem sprzet to:
Mariusz Młot
ul. Piechy 2c/10
41-704 Ruda Śląska 4
Sprawa zgloszona na policje i do allegro, ale jeśli ktos jakos może pomoc, to piszcie na maila pandha@o2.pl
kilka stron rowerowych zamiescilo info, m.in
www.fr.abc.pl
www.freeride.neostrada.pl
www.thc.j.com.pl/
a takze
www.angielski.ling.pl
kilka na forum na innych stronach.
TRZEBA ZAKONCZYC DZIALALNOSC TEGO GNOJA.
Wspolczuje, sqrwielstwo nie zna granic. Nie ukrywam jednak ze sam sie sfrajerzyeles. Kto to slyszal zeby wysylac komus sprzet i liczyc ze tamta osoba odesle. Takie rzeczy robi sie z reki do reki ewentualnie przez kuriera. Dajesz kurierowi zdjecia tego co ma odebrac i sprawa zalatwiona. Masz nauczke na przyszlosc. Tak czy inaczej zycze powodzenia i mam nadzieje ze odzyskasz czesci lub kase. A takich SQR.... ZAJ3bac ...
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Heh []Dandaho to żes sie wjebał . Ja proponuje kolegów z Rudy Ślaskiej o zrobienie mu wjazdu na kwadrata nie biorac pod uwage jakie moga byc tego skutki ( karne ) uzbroic sie w jakis siekiery tasaki prety metalowe noze maczety itp i Chłopczykowi dopierdolic jak dzikiej swini a nastepnie zabrać co Pandaha . :D Według mnie Innego rozwiazania nie widze "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie .." krótka piłka :P . Wiec nie czekajcie , ze policja to rozstrzygnie tylko sami mu wyrok dajcie .
a Co do []Dandaho i innych urzytkowników ( Istna głupota 0 inteligencji , zeby dokonywać tranzakcji z osoba posiadajaca takie negatywy jakie pozwole sobie wkleic ----> http://allegro.pl/show_user.php?uid=125 ... _recvd_pos
Cytuję : Damian898_2004 (6) (Sprzedający) Negatywny śro 30 cze 2004 16:19:40 CEST 25618369
UWAGA ZLODZIEJ!!! ODRADZAM!! Mielismy sie wymienic ze ja wysylam moja delte a on swojego manitu w ten sam dzien ja wyslalem a mnilelo juz 3 tygodnie i nie mam anie swojego amora ani tego co mialem miec mowil ze moge mo zaufac ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!
anulka28-01 (10) (Kupujący) Negatywny nie 30 maj 2004 11:34:17 CEST 25709098
Piętnastoletni gnojek, który sam nie wie, czego chce. Wygrałem aukcje, miał wysłac amortyzator za 2 dni, po czym na drugi dzień pisze ze nie wyśle, bo ktoś dał mu więcej. NIE POLECAM. JEST TO OSZUST I KRETACZ
Lindeman (13) (Kupujący) Negatywny czw 20 maj 2004 22:03:54 CEST 25658564
nie wiem wogule co ten koles wyprawia....wystawia przedmiot wygralem aukcje a teraz nie sprzedaje bo "aukcja nie byla dla mnie" wogule nie robcie z nim interesow to jakis dzieciak ktory poprostu nie ma co robic i odprawia szopki...NEGATYW
troyo (27) (Sprzedający) Negatywny nie 21 mar 2004 19:13:52 CET 22699749
Totalnie odradzam :/ wycofal sie w przeddzien wyslania hamulca :[ poniewaz znalazl sobie lepsza oferte :< O D R A D Z A M !!!
P.S Na temat tego gnoja było juz wiele mówione w końcu zrobcie mu coś weście go zajebcie a nie ze ten gnoj z co po niektorymi w **** leci i na kaske wypierdala
Pozdro Dla aLL Bikerów :D i WSPOŁCZUCIA DLA PANDAHO
a Co do []Dandaho i innych urzytkowników ( Istna głupota 0 inteligencji , zeby dokonywać tranzakcji z osoba posiadajaca takie negatywy jakie pozwole sobie wkleic ----> http://allegro.pl/show_user.php?uid=125 ... _recvd_pos
Cytuję : Damian898_2004 (6) (Sprzedający) Negatywny śro 30 cze 2004 16:19:40 CEST 25618369
UWAGA ZLODZIEJ!!! ODRADZAM!! Mielismy sie wymienic ze ja wysylam moja delte a on swojego manitu w ten sam dzien ja wyslalem a mnilelo juz 3 tygodnie i nie mam anie swojego amora ani tego co mialem miec mowil ze moge mo zaufac ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!
anulka28-01 (10) (Kupujący) Negatywny nie 30 maj 2004 11:34:17 CEST 25709098
Piętnastoletni gnojek, który sam nie wie, czego chce. Wygrałem aukcje, miał wysłac amortyzator za 2 dni, po czym na drugi dzień pisze ze nie wyśle, bo ktoś dał mu więcej. NIE POLECAM. JEST TO OSZUST I KRETACZ
Lindeman (13) (Kupujący) Negatywny czw 20 maj 2004 22:03:54 CEST 25658564
nie wiem wogule co ten koles wyprawia....wystawia przedmiot wygralem aukcje a teraz nie sprzedaje bo "aukcja nie byla dla mnie" wogule nie robcie z nim interesow to jakis dzieciak ktory poprostu nie ma co robic i odprawia szopki...NEGATYW
troyo (27) (Sprzedający) Negatywny nie 21 mar 2004 19:13:52 CET 22699749
Totalnie odradzam :/ wycofal sie w przeddzien wyslania hamulca :[ poniewaz znalazl sobie lepsza oferte :< O D R A D Z A M !!!
P.S Na temat tego gnoja było juz wiele mówione w końcu zrobcie mu coś weście go zajebcie a nie ze ten gnoj z co po niektorymi w **** leci i na kaske wypierdala
Pozdro Dla aLL Bikerów :D i WSPOŁCZUCIA DLA PANDAHO
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
wiecie, nie jest istotne teraz zastanawianie sie czy postapilem rozsadnie, moze faktycznie zbyt naiwnie, ale liczylem ze skoro przez allegro, i ze koles podal adres i telefon, to bedzie ok.
ale dzis dostalem maila od tego pedala o tresci:
kórwa stary ja miałem tylko tą rame odebrać, masz moje dane usunąć z DH zone Moje dane to Mariusz Młot ul Piechy 2 c/10 : 41-704 (kórwa to sie ma stracić z dh zone!!!!!!!!!!),aha nick z allegro też ma zniknąć. Kórwa podaj dane tego drugiego a nie moje kórwa, jak to nie zniknie albo nie zamienisz tego na dane kolegi to sie kórwa zgłosze z tym na policje!!!!
Kórwa moje dane (Mariusz Młot .... i nick z allegro mają zniknąć) jutro Ci podam dane tego drugiego ozzymaster nie paiętam nr klatki ale nazywa sie Michał Nowara!!!!!!!!!!!!! i to on zrobił kórwa Ci ten przekręt ja kórwa miałem tylko to odebrać kórwa i mi mówił że to nie jest żaden przekręt. Nie wyzywaj mnie od złodzieji
A WIEC NIEDOSYC ZE KOLES TERAZ JEST NAGLE NIEWINNY TO NAWET NIE PAMIETA ADRESU SWOJEGO KUMPLA KTOREMU NIBY ZALATWIAL?????
A PRZY OKAZJI JAK JUZ ZACZALEM SZUKAC TO ZNALAZLEM TEN ADRES, CZYLI
Piechy 2 c/10 Z ZUPELNIE INNYM IMIENIEM I NAZWISKIEM, WIEC MI NIE CHRZAN. OCZYWISCIE TEZ W KONTEKSCIE ZLODZIEJSTWA.
przy okazji rama ma charakterystyczne cechy, dzieki ktorym sie ja latwo rozpozna, co policji sie bardzo przyda. jakby co zobaczcie fotki na www.fr.abc.pl
ale dzis dostalem maila od tego pedala o tresci:
kórwa stary ja miałem tylko tą rame odebrać, masz moje dane usunąć z DH zone Moje dane to Mariusz Młot ul Piechy 2 c/10 : 41-704 (kórwa to sie ma stracić z dh zone!!!!!!!!!!),aha nick z allegro też ma zniknąć. Kórwa podaj dane tego drugiego a nie moje kórwa, jak to nie zniknie albo nie zamienisz tego na dane kolegi to sie kórwa zgłosze z tym na policje!!!!
Kórwa moje dane (Mariusz Młot .... i nick z allegro mają zniknąć) jutro Ci podam dane tego drugiego ozzymaster nie paiętam nr klatki ale nazywa sie Michał Nowara!!!!!!!!!!!!! i to on zrobił kórwa Ci ten przekręt ja kórwa miałem tylko to odebrać kórwa i mi mówił że to nie jest żaden przekręt. Nie wyzywaj mnie od złodzieji
A WIEC NIEDOSYC ZE KOLES TERAZ JEST NAGLE NIEWINNY TO NAWET NIE PAMIETA ADRESU SWOJEGO KUMPLA KTOREMU NIBY ZALATWIAL?????
A PRZY OKAZJI JAK JUZ ZACZALEM SZUKAC TO ZNALAZLEM TEN ADRES, CZYLI
Piechy 2 c/10 Z ZUPELNIE INNYM IMIENIEM I NAZWISKIEM, WIEC MI NIE CHRZAN. OCZYWISCIE TEZ W KONTEKSCIE ZLODZIEJSTWA.
przy okazji rama ma charakterystyczne cechy, dzieki ktorym sie ja latwo rozpozna, co policji sie bardzo przyda. jakby co zobaczcie fotki na www.fr.abc.pl
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... highlight=
Akcja "Znaczyciela" ;))
Akcja "Znaczyciela" ;))
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
Mnie tez chcial zrobic w **** mowil ze ma manitou na sprzedaz i zebym wplacil kase to onwysle lol i ze ma kolo na dm24 na sprzedaz wiec to na 100 chodzi o tego kolesia co ciebie wyhujal i tego z akcji Znaczyciel...skoro juz oszukal to na policje dzwon chyba ze mozesz ekipe zalatwic to do dziela i powodzenia jak bedziecie jechac przez Lodz zabieram sie z wami....pzdr
www.mm-foto.pl
UWAGA!!! kraza wiesci ze niby sie dogadal ze mna. ten pedal niemyty kombinuje by zlagodzic sytucje ale TEN ****** ZLODZIEJ W OGOLE DO MNIE NIE DZWONIL!!!!! NIE ODPOWIADA NA MOJE INFA, NIE ODPISUJE NA GG, SZMACIARZ ZASRANY GOWNIARZ ***** TERAZ PRZEGIAL. NAPISAL PRZEDWCZORAJ NA GG ZE SPRZET WYSLAL KILKA DNI TEMU PRIORYTETEM A TU *****. JAK TYLKO ***** WROCE ZA TYDZIEN TO JADE OSOBISCIE I ***** SKONCZYLO SIE RUMAKOWANIE. ALBO **** MI ODDA RAME ALBO DA SPRZET. I NIE WIERZCIE W ZADNE BUJDY. SAM DZWONILEM NIKT NIE ODEBRAL. ***** CHYBA ZADZWONIE O 4 RANO MOZE CHOCIAZ RODZICE ODBIORA!!! JESLI KTOS JEST Z RUDY NIECH MU SKOPIE DUPE, ALE NIE WIERZCIE ZE SIE PROBOWAL KONTAKTOWAC. ****** ZLODZIEJ I KLAMCA.
ja tam pojade za kilka dni i jak ktos jest chetny to go chetnie wezme. juz kurwa mi sie limit wyczerpal, zaczynam dzialac
ja tam pojade za kilka dni i jak ktos jest chetny to go chetnie wezme. juz kurwa mi sie limit wyczerpal, zaczynam dzialac
[url=http://www.e-angielski.com]jezyk angielski[/url] - darmowa nauka angielskiego
ludzieeeee miarka sie przbrala..... Szczerze to kiedys bylismy kumplami chodzil ze mna przez 2 lata do klasy ale nie potym co zrobil wczraj fagas jesden!!! Moja ojciec sprzedaje caly rower (link w podpisie) i mial wszystko w piwnicy (hamulce przezutke itp mial wszystko w jednym poudelku!!!! Mialem z tym fagasem isc na rower! zostawile go na chwile w piwnicy bo [poszlem sie przebrac! Przechodze wszystko OK poslzismy posmigac na biku (on jezdzil na tej ramce twojej) przychodze do domku i se siedze na kompie... nagle ojcice przychodzi i sie mnie pyta gdzie jest jego przedni hampel (grimecka sys 8)... No to ja zaraz do piwnicy i szukam.... NIEMA no to wsiadam i udaje sie do szanownego pana glidera!!! Mowie mu zeby schodzil a on ze nie moze!! stalem tam chyba ze 20 minut i dzwonilem caly czas.... nagle jego ojciec odbiera i mi zaczyna ryczec ze mam przestac dzwonic. Jak on sie na mnie wydarl to ja na niego tez zaczynam sie wydzierac!!! po kolejnych 5 minutach zszedl pan glidert i zaczynal mi opowiadac jakies bajki!!! weszlismy do mojej piwnicy i mu mowie szukaj!!! To on mi z chaslem czy szukalem po calej piwnic O_o mowi "u ciebie w piwnicy niema to moze kajs lezy" dobra ja mu mowie szukaj! Wten przychodzi moja matka z moim ojcem, a on znalazl ten hamulec pod schodami jak sie schodzi do piwnicy!!! A z kad on sie do cholery moglk sie tam wziac! Fagas schowal sobie go pod schodami zeby kiedys po niego przysc i se go wziasc! Boze jakie on mial szczescsie ze moi rodzice weszli do tej piwnicy bo chyba bym go tam rozniusl! Ojciec mu rzucil tylko taki tekscik ze ma spieprzac i niepokazywac wiecej, to on sie szybciutko z tamtad ulotnil!potem jak weszlismy do domu to moj ojciec jeszcze se porozmawial z jego ojcem przez telefon!!! Ludzie jakie on mial szczescie ze moi rodzice weszli do tej piwnicy!! Stary jesli to czytasz to dziekuj bogu!!!
Miarka sie przebrala PANDHA zapraszam do rudy slaskiej!!!!
Miarka sie przebrala PANDHA zapraszam do rudy slaskiej!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
dostalem od niego maila. uwaga! koles mnie okradl a teraz grozi:
Stary ja jestem niewinny więc jak ktoś mnie odwiedzi to gwarantuje Ci że Ciebie też ktoś odwidzi, więc nie przeginaj. Mogłeś po tygodniu jeszcze na te stronki nie wystawić tych ciulstw, mogłeś troche poczekać.
P.S
Już nie moge sie doczekać jak ktoś do mnie przyjedzie, ja będe mieć z tego większą frajde niż strate, uważaj!!!
widzicie? jak za mlodu sie wpierdalu nie dostaje takie gowno pozniej wyrasta....
Stary ja jestem niewinny więc jak ktoś mnie odwiedzi to gwarantuje Ci że Ciebie też ktoś odwidzi, więc nie przeginaj. Mogłeś po tygodniu jeszcze na te stronki nie wystawić tych ciulstw, mogłeś troche poczekać.
P.S
Już nie moge sie doczekać jak ktoś do mnie przyjedzie, ja będe mieć z tego większą frajde niż strate, uważaj!!!
widzicie? jak za mlodu sie wpierdalu nie dostaje takie gowno pozniej wyrasta....