Jutrzenka
-
- Kontakt:
wracajac do busters: po zawodach jeden z waszych ziomali w pelnym sprzęcie- zbroja fulface i inne bajerki.... jezdzil sobie dookola whipa i spine.... nie rozglądajac sie ani troche czy ktos wlasnie ląduje po drugiej stronie spine'a a moze ktos wlasnie zchodzi z walla na busie wprost na tego szacownego typa.... bylo to na maxa denerwujące szczegolnie ze koles widzial ze zajezdza droge ale musial sie przylansowac nowym kaskiem i 20 centymetrami skoku w amoreczku!..... po jakims czasie znalazl sie rówiez adorator tego wspanialego bikera i wspolnie sie wpierdalali!
hmm nie wiem czy ta osoba tu jest czy jej nie ma, ale bardzo podobala mi sie imprezka jaka zaroganizowalo sobie dwoch panow na MTB z jakimis dwoma panienkami pod duza rampa... faktycznie miejsce zajebiste na browarek i pogaduchy...
Dobra nie ma sie co klocic mysle, kazdy jest jaki jest i tego nie zmienimy... mam tylko nadzieje ze kazdy zrozumial o co chodzilo w tym temacie...
Dobra nie ma sie co klocic mysle, kazdy jest jaki jest i tego nie zmienimy... mam tylko nadzieje ze kazdy zrozumial o co chodzilo w tym temacie...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja powiem tak nei napiszemy ze wy cos nasladujecie bo tak nei jest bo to kazdy wie ze bmx byl pierwszy ... ale niektorzy nie moga jezdzic na bmx'ie bo maja problemy takie jak chory kregoslup (np ja ) i po paru godzinach jazdy nei mozesz sie wyprostowac ... mialem ixa i bardzo fajnie sie jezdzilo ale wole mtb bo jest wygodniej co do amorrtyzatorow to skoro mam juz duzy rower to moge tez meic amortyzator zeby nei nasladowac bmx'ow ale jak mam amortyzator i przyjezdzam na skate park o jest zle a jak mam sztywny to wtedy was nasladuje i tez jest zle ... wiec zastanowcie sie o co wam dokladnie chodzi z tym "stylem" a potem napiszcie ... rozumiem ze nie podoba wam sie jak goscie na wiekszych rowerach robia tricki takie jak wy ( czasem tak jest) ale to nei o to chodzi
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
tak, kupie sobie ixa.. albo lepiej wezme tego co stoi u mnie w pokoju... i pojade na jutrzenke.. i bede MARNIE NASLADOWAL STYL LUDZI Z FILMOW !! ale to juz bede robil na bmx ie i juz nie bedzie zle...
Zero tolerancji... bez kitu...
A witold mowil ze nie ma nic przeciwko "pedalowaniu" na tvn24 ...
Zero tolerancji... bez kitu...
A witold mowil ze nie ma nic przeciwko "pedalowaniu" na tvn24 ...
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
cholera, dopiero teraz przeczytalem wszystkie te gryffinowe wywody i rzeczywiscie sa zalosne... czlowieku, jak chcesz dyskutowac to sie najpierw tego naucz... a poza tym po co taka afere robic? u mnie w okolicy jezdzi ok 10 kolesi "na malych kolkach" i najlepszy umie bunny hopa... i co, jade ci za to?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
jeezu, na poczatku myslalem ze ixiarze co tu pisza sa spoko chca sie dogadac. a tu widze objezdzanie mtb, i przypierdalanie sie o byle gowno.
czy jak stoimy sobie na rampie i gadamy przeszkadza wam to? bardzo prosze mnie ofiara nie nazywaj, to ze nie umiem na rampie popierdalac jak gwiazda filmo to nic dziwnego nie? a ze pogadac sobie lubie to moja sprawa.
jak ktos sobie siedzi za rampa to chyba ok no nie? czesto wpadam zostawiam rower, napije sie czegos, przeszkadza?? widac tak, nie ma sie cdo czego przyjebac to do czgos trzeba.
no i troche nie ladnie poruszony temat wyzszosci mtb nad bmx - dla bmx mam pelny podziw ale go nie czuje, to zostawiam go wam, bawcie sie ixami, jak wam to radosc sprawia. a ja sobie spokojnie ponasladuje was, prosow i bede jezdzil tak jak mi sie podoba. oczywiscie zeby pod kola sie w miare mozliwosci nie wpierdalac...
zreszta chyba sie nie dogadamy jesli tak bojowo nastawieni jestescie.
czy jak stoimy sobie na rampie i gadamy przeszkadza wam to? bardzo prosze mnie ofiara nie nazywaj, to ze nie umiem na rampie popierdalac jak gwiazda filmo to nic dziwnego nie? a ze pogadac sobie lubie to moja sprawa.
jak ktos sobie siedzi za rampa to chyba ok no nie? czesto wpadam zostawiam rower, napije sie czegos, przeszkadza?? widac tak, nie ma sie cdo czego przyjebac to do czgos trzeba.
no i troche nie ladnie poruszony temat wyzszosci mtb nad bmx - dla bmx mam pelny podziw ale go nie czuje, to zostawiam go wam, bawcie sie ixami, jak wam to radosc sprawia. a ja sobie spokojnie ponasladuje was, prosow i bede jezdzil tak jak mi sie podoba. oczywiscie zeby pod kola sie w miare mozliwosci nie wpierdalac...
zreszta chyba sie nie dogadamy jesli tak bojowo nastawieni jestescie.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
wszystkim wam sie w dupach poprzewracalo..kim wy kurwa jestescie..jedni i drudzy kogos nasladuja bo zaden z was swojego sportu nie wymyslil kozacy...
banda dzieciakow z zabawkami z krecacymi sie kolkami-rewelacja...nadymacie sie jakbyscie naprawde bylo o co..
jakbyscie na sile chcieli sie pokazac i wielce uczenie brac udzial w dyskusji...o wy!!stworcy rowerowego swiatka..subkultury,offu andergrandu...czczę was!!
pfffffff
dobranoc
banda dzieciakow z zabawkami z krecacymi sie kolkami-rewelacja...nadymacie sie jakbyscie naprawde bylo o co..
jakbyscie na sile chcieli sie pokazac i wielce uczenie brac udzial w dyskusji...o wy!!stworcy rowerowego swiatka..subkultury,offu andergrandu...czczę was!!
pfffffff
dobranoc
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i naprawde nie róbcie z siebie takich ofiar losu! Gryffin napisał o zachowaniu w jutrzence ! ale chyba niektórzy z was nie umieja czytać ze zrozumieniem! w dzisiejszysz czasach to przydatna umiejętnośc wieć radze sie jej szybko nauczyć!!!! to było by na tyle! aa mam tylko jedno pytanie po co wam fullfacey i zbroje jak jedziecie po ulicy bojicie sie ze sie przewrócicie czy cos??? bo to mnie zawsze zastanawiało czy to forma jakiegos lansu???
-
- Kontakt: