Wroclaw <-> Berlin
Wroclaw <-> Berlin
czesc,
jestem z berlina, a jade mniejwiecej 4 razy da wroclawia (do rodzinki;)). A skoro widzialem skatepark na placu wolnosci i tu i tam hopki i.t.p. wpadlem na pomys zeby wziac moj rowerek ze soba da wroclawia...ale riderow nie znam zadnych, a samemu nie chce mi sie jechacl ... szukam jakis ludzi, z ktorymi mozna se fajnie pogadac, no i natiralnie pojechac;)
moze tak na gg albo icq...
Pozdrawiam!
jestem z berlina, a jade mniejwiecej 4 razy da wroclawia (do rodzinki;)). A skoro widzialem skatepark na placu wolnosci i tu i tam hopki i.t.p. wpadlem na pomys zeby wziac moj rowerek ze soba da wroclawia...ale riderow nie znam zadnych, a samemu nie chce mi sie jechacl ... szukam jakis ludzi, z ktorymi mozna se fajnie pogadac, no i natiralnie pojechac;)
moze tak na gg albo icq...
Pozdrawiam!
-
- Kontakt:
wez nawet nie mow o XC Kuba:D raz nam chcieli stukac (buahaha) polewkowi sa:D ale nie zaczynajmy tematu XC bo zaraz znowu zaczna sie glupie wypowiedzi. aha zeby sie legozz nie wkurw*** to pisze ze ten post napisany zostal przez Budke:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
no skoro pisze, ze spodobal mi sie skatepark, to chyba nie bede mnial frajdy z wjezdzania pod gorke...znaczy na wiosne bym chcial na 100 procent przyjechac, als tez se pomyslajem juz na te swiata z rowerkiem przyjechac. jade street, ale tez fr! A co powiecie na temat kradziezy? czy tylko kradna, jak sie rowery gdzies zostawia, czy tez w trakcie jazdy? samemu tak nie najlepiej jecha co nie?