Zamawiam z USA chce ktoś coś?
-
- Kontakt:
zapomnialem podobno z usa wyslali 10.11.2004 dlugo !!
4 miesiace
ile tak moga jakies 3-4 tygodnie temu podobno celniki sie odezwaly ze przesylka do nich doszla
wczoraj napisalem do Skibiego sms nieodpowiedzial
dzis tez napisalem i odpowiedzi brak
co o tym myslicie
ja mam nadzieje ze sa uczciwi ludzie na tym swiecie
4 miesiace
ile tak moga jakies 3-4 tygodnie temu podobno celniki sie odezwaly ze przesylka do nich doszla
wczoraj napisalem do Skibiego sms nieodpowiedzial
dzis tez napisalem i odpowiedzi brak
co o tym myslicie
ja mam nadzieje ze sa uczciwi ludzie na tym swiecie
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
jeśli jest na cle to dostaniesz do domu pismo... trzeba będzie przesłać im rachunki, żeby owo cło mogli Ci policzyć.. jak już policzą dostaniesz paczkę i cło oraz vat do zapłacenia... powodzenia i oby było jak najniższe;p ...aaa i paczka wysłana statkiem powinna iśc od 4 do 6 tyogdni.. jednak jeśli jest zatrzymana na cle to będzie jakieś 2 tygodnie dłużej.
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
wiec tak prosze o to zeby ktos sie wypowuiedzial kto wie cos o zamawianiu z usa albo zna Skibiego (gdansk)
wiec tak zamuwilem z nim razem kask to bylo w tamtym roku jeszcze podobno (tak on twierdzi paczka poszla z usa 10.11.2004
gdzies jakies 3miesiace temu podobno doszla do polski do uzedu celnego tak twierdzi on (podobno dzwonili do niego ze ma przesylki) do dzis niema kasku
Skibi twierdzi ze trzeba czekac byl podobno w uzedzie celnym
:(
co myslicie o tym
oczywiscie kase za ten kas mu wplacilem na konto
dzieki z gory za wypowiedzi
wiec tak zamuwilem z nim razem kask to bylo w tamtym roku jeszcze podobno (tak on twierdzi paczka poszla z usa 10.11.2004
gdzies jakies 3miesiace temu podobno doszla do polski do uzedu celnego tak twierdzi on (podobno dzwonili do niego ze ma przesylki) do dzis niema kasku
Skibi twierdzi ze trzeba czekac byl podobno w uzedzie celnym
:(
co myslicie o tym
oczywiscie kase za ten kas mu wplacilem na konto
dzieki z gory za wypowiedzi